Herkese merhaba,
Spora ilk başladığım dönemde sadece Optimum Nutrition %100 Whey kullanıyordum akabinde Optimum Nutrition 2222 aldıktan sonra Whey kullanımını azalttım.
Geçtiğimiz hafta ise kilo alma amaçlı olarak Serious Mass Gainer aldım, içeriğinde bulunan 50gr protein'den dolayı Whey'e pek gerek duymuyorum.
Özetlemek gerekirse;
Sabah - öğlen arası 500ml sütle beraber Gainer
Antreman öncesi 3 aminoasit
Antreman sonrası 500ml sütle beraber Gainer & 3 aminoasit alıyorum.
Gece yatmadan önce tekrar Gainer.
Off günlerde bazen amino alıyorum, gainer'ı ise sabah - yatmadan önce kullanıyorum.
Bu kombinasyonlara birde kreatin (Optimum Nutrition Creatine Powder) eklemeyi düşünüyorum.
Bu konudaki görüşleriniz nedir? Elimdeki bu supplementlarla nasıl bir kombinasyon yapmalıyım? Bilgisi olan arkadaşların görüşlerini bekliyorum...
* Optimum Nutrition %100 Whey (listede olmasada olur)
* Optimum Nutrition Serious Mass
* Optimum Nutrition Aminoacid 2222
* Optimum Nutrition Creatine Powder
bench_O
Spora ilk başladığım dönemde sadece Optimum Nutrition %100 Whey kullanıyordum akabinde Optimum Nutrition 2222 aldıktan sonra Whey kullanımını azalttım.
Geçtiğimiz hafta ise kilo alma amaçlı olarak Serious Mass Gainer aldım, içeriğinde bulunan 50gr protein'den dolayı Whey'e pek gerek duymuyorum.
Özetlemek gerekirse;
Sabah - öğlen arası 500ml sütle beraber Gainer
Antreman öncesi 3 aminoasit
Antreman sonrası 500ml sütle beraber Gainer & 3 aminoasit alıyorum.
Gece yatmadan önce tekrar Gainer.
Off günlerde bazen amino alıyorum, gainer'ı ise sabah - yatmadan önce kullanıyorum.
Bu kombinasyonlara birde kreatin (Optimum Nutrition Creatine Powder) eklemeyi düşünüyorum.
Bu konudaki görüşleriniz nedir? Elimdeki bu supplementlarla nasıl bir kombinasyon yapmalıyım? Bilgisi olan arkadaşların görüşlerini bekliyorum...
* Optimum Nutrition %100 Whey (listede olmasada olur)
* Optimum Nutrition Serious Mass
* Optimum Nutrition Aminoacid 2222
* Optimum Nutrition Creatine Powder
bench_O