Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bnm yaşım 19 yaklaşık 16 yaşımdan beri klasik takılıyorm spor kundura tarzı önü yuvarlak yani kışın ve serin havlarda kot keten kadife gibi pantolanlar kullanıyorm parcaları herzman 19cmdir üst bölüme iste slimfit(bele oturan) gömleklrle birlikte ona uyan V yaka kazaklar giyiyorm üst bölüme ise genelde ceket kullanıyorm cok son 5 aydır asırı derecede kilo aldığımdan giyinmekte zorlanıyorm yeni büyük bedenler alıp zayıflayınca atmak istemiyorm 19 paca giyince basenler fena cıkıyor
her zaman ama her zaman esofman giyme hastalığım var
hatta hep alay ederler
pamuklu esofman alt hastasıyım
özellikle kırcıllı gri pamuklu alt esofman deli eder beni
hastalık sanırım hatta avrupa yakasında tanrıverdi bi bölümde bu hastalığından söz ediyodu acayip gülmüştüm demek varmıs böyle bi hastalık diye =)
imkanım olsa heryere esofmanla giderim =)
skinhead tarzı(yanlış anlaşılmasın sadece giyim tarzları)
üste flight jacket tarzı bir mont,düz koyu renkli ve kasları belli eden t-shirt
pantolon olarak kargo veya askeri desenli tercih edilir veya koyu renkli kot
ayaklara bot veya koyu renkli ayakkabı
saçlar ise 3 numara veya altı
Şu rap hiphop dalgasından hiç hoşlanmam hatta nefret ederim düşük bel pantolonmus kalın kalın zincirler vesaire.Onun dışında kot pantolon siyah taşlı düz veya koyu lacivert.Üstede mevsimine göre değişir tabi ama sade bir kazak yada shirt giyerim sadeden kastım çok üzerinde figür olmayan yada çizgisiz kazak.