Nasıl Giyinmekten Hoşlanırsınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Nasil Giyinmekten Hoslanirsiniz?

• Total voters
    2.239
Spor giyinirim genellikle. Kot pantolon + t-shirt. (polo tercihimdir.) Böyle yani. :)

İşimden dolayı hafta içi takım elbise:) hafta sonu hava güzelse bermuda havai stili short üzerin body şeklinde tshirt , parmak arası terlik veya spor ayakkabı :D

ölümüne Rock :D genelde Siyah takılırım Tişört tercihimdir hayatımda okul hariç hiç gömlek giymedim :D Yazın Şort-Tişört giyerim Body e başladıgım için bir ada dar giyineyim dedim meme uçlarım göründügünden giymiyorum :D yada meme uçlarını bantlayıp öyle giyicem :D

Alta güzel bi kot üste de herhangi bi GS t-shirt'ü en güzeli valla :D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:29 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:25 ----------

14 yaşında ne takımı okan :) gençsin;genç gibi giyin ;)
Çok güzel bi tesbit, tebrik ediyorum :) :)

genelde kot + tişört ama bu sıcaklardada kotlar pek çekilmiyo onun yerine ince pamuklu kumaştan yada keten spor görünümlü pantolonlarda güzel oluyo özellikle kareli modeller

klasik. arkadaşlarım bu huyumu da eleştirir zaten. kışın çok sık deri ceket giyerim o zamanlar biraz tarz bozulmuş olur. onun dışında tişörtler bile hep polo yaka siyah-lacivert tek renk, daha yeni iki tane v yaka aldım hayatımda ilk kez :D

genelde kendi tarzımı oluşturmayı severim yerine göre:) mutlaka bir farklılık ve dikkat çekici bir unsur eklemeli kendime göre şekillendirmeliyim. kimi ortamlarda gömlek üzerine şal güzel oluyor kiminde kravat. örneğin şimdi kuzenimin düğünü için beyaz üzerine siyah ince çizgili gömlek, siyah tek düğmeli dar kesim blazer ceket, antresit pantolon, antresit-siyah kravat düşünüyorum.

Açık renk tonları giyinmeyi sevmem, kıyafet alırken beyaz, sarı, kırmızı vb. renkleri asla almam zaten açık renk elbisemde neredeyse yoktur. Kahverengi, siyah, gri, koyu yeşil, koyu mavi falan hep parlamayan koyu tonda renkler alırım (bulursam çünkü ama az üretiliyor), yazın kot pantolon veya kapri alt tarafa üste tişört, polo yaka veya sıfır yaka ama (V yaka ve dar, likralı yapışkan tişörtler giymem çünkü seksi, taş gibi kaslı bir vücudum yok) takım elbise ve kravatıda hiç sevmem lise bittide kurtuldum:badgrin:

Uzun ince olmak çok zor üstüne hiç bişe olmuyo uzun olması gerekiyo uzadıkça enide genişliyo çok saçma bi tarz oluyo çok dertliyim bu sporada yeni başladım inş. artık üstüme oturcak kıyafetler :)

ben genelde üste spor blazer + v yaka dar kesim t-shirt (yada fit kesim sade gömlek) .. Alta bide diesel kot tamamdır :)

Son düzenleme:
Back
Yukarı