Nasıl Giyinmekten Hoşlanırsınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Nasil Giyinmekten Hoslanirsiniz?

• Total voters
    2.239
simsiyah giyinirim :P bi de siyah pantolon alsam kendime bu yaz süper olucak :D sıkıldım hep kot hep kot :P ama ben en iyisi çok koyu renkli kot alim dimi :D her tarz giyinirm hemen hemen ya :D kro , uçuk ve çok klasiğe kaçmayacak şekilde.. böyle yani :D

Kadıköyde akmar pasajının alt katında siyah kapriler satılıyor.Bir sürü çeşidi var.Ben punisher desenli bir tane aldım antrenmanlar ve normalde giyilebilir.ANtrenmanda hem çok şık hemde bol dolduğu için çok rahat ettiriyor tavsiye ederim.

valla ben işde takım elbise giyiyorum aslında severim takım elbiseyi ama hergün hergün bayıyo.dısardada topluma aykırı olmayacak şekilde rahat,bol,spor giyinmeyi seviyorum.

is disinda genellikle yandan cepli bol bi pantalon ile cok dar olmayan bi t-shirt.
is zamaninda ise italyan takim elbiseler vucudu gusel sario ve bayada gusel duruo ozellikle is donusu kravati cikartip ustten 2 dugmenizi acip gunes gozlugunuzu taktiginiz zmn pek bi .... oluo ztn etraftan aldiginiz elektrik ve bakislarda bunu belli edio:):):):)

tt forum dilimiz turkce,lutfen turkce yaz.

ben de spor giymeyi,alt taraf biraz bol,üst taraf ister istemez dar:p
2-3 hafta sonra bi festivale gitcem,gothik punk giyinicem:)gözlere sürme felan,gothik bi yarma düşenemiom ama çok merak ediom
ama kıyafetle ilgili çok gzel bi anım war: bi akşam 2 kızla istiklalde yürüom üstümde bol bi eşofman ve bol kapşonlu war içimde body ama..biraz da kilo aldıım dönemlerdi..bi kız kolumu ısırdı kapşonluyu çıkarmak zordunda kaldım,çıkardıım an beni yeni tanıyan kızın suratını görmeliydinz,beni şişko bişi sanıomuş:)rengi değşti kızın ya

daima spor giyinirim , kot ve ketenden vazgeçemem :)

spor giyinirim. arada canım dar giymek ister, giyerim ama genelde bildiğin tişört giyerim, kolları fazla uzunsa kolları kıvırırım azıcık :)

kotun üstüne düzgün bir gömlek giyip gezmeyi de severim.

spor spor spor ! :)

Kendi mağazamızın başında durduğum için takım giyiyorum yaz ayları haricinde..
Ama onun dışında futbol ve body antremanlarıma giderken rahat şeyler giymeyi tercih ediyorum.

selam giyinme insanın aynı zamanda ruh halını ve piskolojısını ortaya kor o yuzden sole bole gıyınırım dmenın bırr anlam ıfade etmıcenı dusunuorumm çunkuuu mantıklı bır ınsan ortama goree gıyınırr sız onemlıı bır yere gıderken shortla atletle veya badyle gıtmezsınzız değilmii o yuzden yere ve zaman gore değişir kanımca bukalemun olmak lazımm hep aynıı gıyınmeek bana ters

Günlük rahat şeyler giyiyoruz ama keşke her gün takım elbise giyebilsem.

Abi genelde özel güvenlik tarzı giyinirim , alta siyak kumaş pantolon , onun üstünde siyah body kısa kollu , bide güneş gözlüğün varsa , cukk. :)

spor kıyafetlerın ıcerısınde cok rahat edıyorum benım tercıhım spor gıyınmekden yana :)

yazları body buılderlerın sezonuuu:) vücudu gösteren dar kesım belı ınce düşük bel jean ler dir.ustunuz doğal olarak geniş oldugundan alt dar olunca dırek qoze çarpıyosunuz :) favorim budur ;)

Hem rahatlık açısından,hemde her an spor yapmaya hazır olacak bir şekilde, Sportif giyinirim, özelliklede ayakkabıdan güneş gözlüğüne varana kadar aynı markayı seçmeye çalışırım, "takıntı" :)

kumaş pantolonum hiç yok,kot haa bide yazın keten pantılon üstede keten gömlekler klasik gömlek pantolon giymem yada takım elbise giymem t-shirt giyerim sıkı şeyleri sevmem bende vücudumun iyice belli olması hoşuma gitmiyor...sanırım utanıyorum :)

Back
Yukarı