Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende vucudumu cok belli etmeyi sevmiyorum genelde rap dinlememe ragmen bi rapci havası veririm cunku kolları dirseklere kadar olan bol tişortleri severim cunku iri gosteriyo bide o tişortten kollart gorunmuo ama on kollarım hiç çalışmadıgım halde kollarımı geride bıraktı neredeyse hummer curlun faydası on kollarım belli oluo ii gorunuo ama bazende cok kısa kollu tişortler giyerim ama asla cok dar seyleri salon haricinde giymedim
Takım giymeyi çok severim.O yüzden okul kıyafetine bayılıyorum Şuan yaşım gereği çok ağır durduğu için dışarıda giymiyorum takım tabi, genelde spor giyinirim.Beyaz favori rengimdir.Çok severim.
ben bu sene sadece üzerime uyanı bulduğumda hemen alıyorum.eskisi gibi aman aman özellik aramıyorum.zaten xxl harcindeki tüm bedenleri body olarak kullanıyorum (malum şişmanım)
4 tane siyah eşofman altım var onların üstüne de günlere göre değişik üst tarafı özellikle göğüs-omuz ikilisini belli eden cok dar olmayan tişörtleri tercih ediyorum. genellikle dar tişörtlermn boyutu large olur, normalde de xl giyerim..
bol eşofman altı gidilen yere göre jean yada keten pantolon
üste ise bol sweat yada spor tshirt
ve basket ayakkabıları çok önemlidir
varsa küpe takmakda güzel olur
saçlar o kadar önemli değil... (saç başın kalitesini tikkyler düşürdü.. kızlar artık o kadar saç baş yapmıyolar ama adamlara bi bakıyorum herkesin kafada dax wax zart zurt...)
varsa tarz bi bileklik (ben 5 yıldır rubberband takıyorum satanlar bile bilmiyo ne oldugunu...)
son olarak üstümüze yakışması gerekiyor thums:
Takım giymeyi çok severim.O yüzden okul kıyafetine bayılıyorum Şuan yaşım gereği çok ağır durduğu için dışarıda giymiyorum takım tabi, genelde spor giyinirim.Beyaz favori rengimdir.Çok severim.
rap dinlemem ama bol gıyınmeyı severım ama ustunde rap fln yazmıcak ozellıkle spor yaparken iyi oluor ustumede billabong tarzı seylerı gıymeyı severım ama altabol yanı o gun ne ıstedıgıme baglı
Ben açık konuşmak gerekirse giyinmekten pek hoşlanmıyorum.Elimden gelse sürekli çıplak gezerim .Kışın bile kazak giydiğim nadirdir.Genelde t-shirtle gezerim.Dünyaya çıplak geldim neden giyineyim ki? diye düşündüğümde olmuyor değil ama şaka bir yana gerçekten sıkıntılı bir tipim.Genelde bol ,ince ve hafif şeyler tercih ediyorum.Tarzım ; beni rahatsız etmesinde ne olursa olsun .
spor gömlekler düşük bel pantolon ve açık renk ayakkabı tercihimdir..gömlek giymediğim zaman t-shirt yada sweet giyerim hava biraz soğuk olursa üstüne polar tamamdır..Kazak fln pek tercih etmem bide atlet giymem hiç annem çok kızar
ben dar bodyleri tercih ediyorum alttan kot pantolon şort bide dar kolsuz atlet severim eşofmanıda sıkça giyer gezerim nike proda giyerim bb yapıyorsak ona göre giyinilmeli bence