Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İyi dünler
Genelde spor giyinirim ama eğer vücudu belli etmek istersem omuzlardan mideye doğru daralan badi tarzı giyerim
Boyu Kısa Olan Arkadaşlara düşük bel tavsiye ediyorum daha yakışıklı görünüyor
Kolay gelsin
Konu dışı olacak ama, BodyForum'TR,ye üye olunurken, üye adaylarını belli başlı testlerden geçirilmesi çok iyi olurdu, ayrıca yaş sınırı'da olsa hiç fena olmazdı, bu şekilde Forum'un kalitesini dahada arttıracaktır...
kıyafet denilince geçenlerde nadiren yaptığım bir çarşı gezisine çıktım ve adidas mağazalarında yüzde 50 indirim olduğunu gördüm.suni sandım fakat ciddi ciddi %50 indirim var hemde herşeyde.geçen sene 75lira olduğu için alamadığım body 33liraya inmiş;hemde 3 taksit.ayakkabılar 70lira.haberi olmayan varsa bir ziyaret etsin.genellikle raflarda hep xl veya xxl kalmış.büyük bedenin avantajını yaşamak isteyenler acele etsin.
düşük bel dar paça colins jeans üstüne mavi nin bodylerinden tabiki siyah renk ayakkabı olarak beyaz nike olmadı eşofman üstüne likralı lacivert body altına converselerim ..
Genel olarak klasik giyinirim. Bunun en büyük etkenide eski işim. Klasik erkek giyiminde calıstıktan sonra spor kıyafetlerden baya bi uzaklaştım ama tekrar eskiye dönmeliyim sanırım
Ben klasik giyinmeyi daha çok seviyorum.
Bence bayanlara feminenliği yansıtmak bakımından etek, gömlek, topuklu ayakkabı filan daha çok yakışıyor
Hele böyle takım etek-ceket, kumaş pantolon-gömlek, altına bilekten bağmalı kibar topuklu bir ayakabı; Allah'ım, bayılıyorummmm Çok çekici duruyor kanımca
( Tabii böyle bir giyime saç ve makyaj da ona göre olmalı ! )
üstte fıldır flıdır esen ince bir t-shirt alt tarafa bermuda ve ya surf tipi short ayaklara parmak arası terlik bu yaz için kışın Antalya pek soğuk olmuyor onun için iş görüşmem yoksa biraz daha outdoor kargo pantalon üste s-shirt kalın taban (yere bastığında toprağı inletecek cinsten ) tırmanış ayakkabılarını tercih ediyorum rahat ve hoş oluyor tavsiyemdir
Kışın keten pantlon, üzerine klasik gömlek. Bazen üzerine blaizer çeket. Yazın bermuda, şhort üzerine bisiklet yaka tyşört, ya da spor gömlek, altta da genelde sandalet...
Kıştan yaza giyim tarzım, elbise anlayışım değişiyor resmen) Kışın hiç spor giydiğimi hatırlamıyorum..
Genelde kazak, gömlek, ceket, pantolon giyinirim. Yazın havalar sıcak olduğu için ve öyle şekilli desenli şeyler sevmediğim için polo t-shirtler giyerim.