Nasırlı eller

4 aydır spora gidiyorum. Son 2 aydır başlayan bu nasırlar dün deadliftten sonra iyiden iyiye can yakmaya başladı. Acıdan demiri tutamadım artık barfiks çekemedim. Ne önerebilirsiniz acaba?

Belli bir süre sonra kendiliğinden geçiyor,eldiven kullanarak oluşmasını engelleyebilir/azaltabilirsin zamanla alışıyor insan :) banan göre bir vücutcunun olmazsa olmazıdır nasırlı eller.

eldiven kullansan da çıkıyor ben neşterliyorum ayda bir harika sıfır km oluyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eldiven kullan diyen arkadaşlar, zaten kullanıyorum. Belki kalitesi de etkiliyordur ama şuanda eldiven kullanmama rağmen çekiş hareketlerinde canım yanıyor.

Eldiveni nasır olmadan önce kullanman gerekiyordu inşallah doğru kullanmışsındır birde nasırın sebeplerinden birisi yanlış tutuş şekli barı tutarken derinin katlanmamasına dikkat et.İyi gelen kremler vardır elbet forumu araştırmanı öneririm yüzlerce konu vardır eminim bu başlık hakkında.

Bir boksör suratında deformasyon,morluk,darp izi olmasindan rahatsizlik duyarmi ? Duymaz. Simdi o eldivenleri yavasca yere birak ve nasirlarinla yüzleş .

Yalnız boksör suratıyla değil eli koluyla yapıyor yapacağını. Ben her deadliftte yada barfikste barı tutamayacak kadar ellerimin acımasını istemiyorum.

Zamanla alışıyorsun onlara. 2-2.5 senedir hiç eldiven kullanmadım arada sol elimde egzama patlaması oluyor o zaman bile artık acıyı hissetmez hale geldim. Başta zor oluyor ama dediğim gibi zamanla alışıyorsun. Eldiven kullanmak o acıyı azaltmayacak bu arada. Nasırlı yere basınç uygulandığı sürece devam edecek. Belki strap kullanabilirsin. O biraz olsun daha az acıtabilir.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ellerin acısına katlanamıyorsan yüksek ağırlıkların acısına nasıl katlanacaksın gelişmen çok zor olur.Ne demişler "No Pain no gain.".

Yalnız eldivenden eldivene de çok fark var. Ucuza alacağınız eldivenlerde dolgu malzemesi ya hiç yok, yada çok az. Bilindik marka kaliteli bir eldiven alırsanız bu nasır oluşumunu kesinlikle engeller.

Arkadaslar cok abartmissiniz. Konu sahibi nasirli ellerden hoslanmiyor ve bu gayet mantikli. No pain no gain e nasil bagladiniz hemen.

Eldivenin kalitesi kadar, ağırlığı tutuşunda önemli. Derinin katlanmaması gerek. Tabii eğer çok kötü durumdaysa ellerin bence ilk olarak dinlenmeye çekil, doktora görün krem vs uygula. ondan sonra daha sağlıklı başlarsın.

Kesinlikle yumuşak eller çok önemli. Ha yok ben tokat atma şampiyonalarına katılıyorum diyorsanız siz bilirsiniz tabii..

Bu arada ismini hatilayamadigim unlu ve yaslı bi vucutcu en pisman oldugu seyin eldiven kullanmamak oldugunu soyluyordu..

Arkadaslar cok abartmissiniz. Konu sahibi nasirli ellerden hoslanmiyor ve bu gayet mantikli. No pain no gain e nasil bagladiniz hemen.

Eldivenin kalitesi kadar, ağırlığı tutuşunda önemli. Derinin katlanmaması gerek. Tabii eğer çok kötü durumdaysa ellerin bence ilk olarak dinlenmeye çekil, doktora görün krem vs uygula. ondan sonra daha sağlıklı başlarsın.

Kesinlikle yumuşak eller çok önemli. Ha yok ben tokat atma şampiyonalarına katılıyorum diyorsanız siz bilirsiniz tabii..

Bu arada ismini hatilayamadigim unlu ve yaslı bi vucutcu en pisman oldugu seyin eldiven kullanmamak oldugunu soyluyordu..
Esprisine yazdım gerekli tavsiyeleri verdik zaten.

Back
Yukarı