• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Ne Olur Bi Yorum Yapın Kilo Sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

grade

Üye
Arkadaşlar Bir Türlü Alamıyorum Şu kiloyu forumu araştırmaya devam ediyorum moral olsun diye koydum belki hayırlı yorumlar gelir :)

Eklentiler

• Grade005.jpg
    Grade005.jpg
    87 KB · Görüntüleme: 616
  • Grade006.jpg
    Grade006.jpg
    69,7 KB · Görüntüleme: 644
çok sıkı çalışma yapmanız lazım.salona yazılın.beslenmenize dikkat edin.suplement kullanın.dinlenmenize dikkat edin.kısa vadede olacak iş değil.en az 1-2 yılınızı kendinizi bu spora adayın.sonra bu fotunun yanına bir foto daha ekleyin ;)

grade resim ekleme kurallarını okumanı öneririm nasıl poz vereyim ben bilmemki felan dersen snap-shots(tek resimler) daha uygun olur... ayrıca ne yaş belii ne kilo boy vs kendini tanıtacak hiçbişeyde yazmamışsın

eğer yorum yapmam gerekirse ;üzülerek söylüyorum maça 1-0 geriden başlamışsın ha bu demek değildir iyi bir vücuda sahip olamazsın... ancak senin çok daha gayretli olman lazım..bilhassa beslenmede.. antreman kısmı işin kolay olan tarafı:) çok iyi beslenmelisin kilo alırken çok dikkat et çünkü yapısal olarakta belin kalın ileride sorun yaratabilir kısacası beslenme bölümünü iyice araştır aradığın hazine orada :)

ya hep belin çok ince diyorlar burdada kalın diyorsunuz hadi hayırlısı Yorumlarınız için teşekkürler
bu arada boy 185 kilo 65

grade foruma yeni üye olan arkadaşlarımızın yaptığı hatalardan birinide sen yapıyorsun.
Kaç tane başlık açtıysan bütün başlıklarının cevapları forumda mevcut,arama tuşunu kullanmanı tavsiye ederim.
Araştırmacı yönünüz yokmu sizin.
13 tane msj atmışsın kendi başlıklarının altında.
Başka mesajları okumayı biraz denesen,sana daha yararlı bilgilerin olduğu mesajlar yeteri kadar mevcut forumumuzda.
Ayrıca kilo almak için ilk önce sabırlı olmak gerekir.
Kilo öyle kolay alınamıyor malesef,önce disiplinli olmak ,sonra araştırmak ve doğru olanları kendimizde uygulamak gerekiyor.

doggetman teşekkürler kusura bakmayın kilo yu taktım kafama çok neyse 1 2 hafta sonra bakalım bir değişiklilik olucakmı çalışıp yiyorum devamlı...

born2win bana önerebileceğin bir suplement varmı?

işin sırrı suplementte değil grade..iyi çalışmayıp dinlenmedikçe hepsi boş.herhangi bir marka söylememe gerek yok.ben hiçbirini birbirinden ayırmıyorum artık.senin yerinde olsam 2-3 ay salonda iyi beslenmeyle birlikte çalışır,daha sonra whey protein alırdım.hatta weight gainer bile alırdım.ama kısa zamanda sonuç arıyorsun gibi geldi bana.bu pek mümkün değil..aylık 3 aylık hedefler koy.yavaş yavaş güçlendikçe moralin de düzelir.

işin sırrı suplementte değil grade..iyi çalışmayıp dinlenmedikçe hepsi boş.herhangi bir marka söylememe gerek yok.ben hiçbirini birbirinden ayırmıyorum artık.senin yerinde olsam 2-3 ay salonda iyi beslenmeyle birlikte çalışır,daha sonra whey protein alırdım.hatta weight gainer bile alırdım.ama kısa zamanda sonuç arıyorsun gibi geldi bana.bu pek mümkün değil..aylık 3 aylık hedefler koy.yavaş yavaş güçlendikçe moralin de düzelir.

Ya öyle diyosunuz ama Benimle aynı yaşıt bir arkadaşım var burda benden bile zayıfdı 60 kilo felan boy 180 3 ay çalıştı fırında çalışıyodu her akşam un çuvalı tuz kaldırmaktan çok sıkı bir vucudu oldu şimdi 80 kilo ve şaşırılıcak gibi fiziğide çok düzgün anlamıyorum gitti ama sıkı bir çalışmaya giricem artık kendimi beslenmeye adicam...

ben iskelet yapısıyla ilgili bi tespitte bulunmak istiyorum, resimlerden tam anlaşılamamakla birlikte sende büyük olasılıkla hafif bir Pektus karinatum durumu var.

kuş göğüsüde deniliyor kunduracı göğüsünün tersi bir durum.. göğüs kafesinin dışarı doğru çıkık olması durumu ailesel bir özelliktir sendeki hafif ama biraz kilo alırsan dikkat çekmeyecektir.

başlığınız genel ve resim ekleme kurallarına aykırı..

ayrıca forumda çok konuşulmuş konular bunlar lütfen önce forumu detaylıca okuyun..!

en çok sorulan sorular ve cevapları
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/en_ok_sorulan_sorular_ve-t11375.html

yeni başlayanlara tavsiyeler
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/yeni-baslayanlara-tavsiyeler-t16.html

örnek beslenme programları
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/ornek-beslenme-programi-t1281.html?p=6853#post6853

yeni başlayıp kilo almak isteyenler
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/yeni-ba-lay-p-kilo-t8696.html

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı