Neden Bodybuilding yapıyorsunuz???

neden vücüt-geliştirmeyi seçtin???

• Total voters
    2.995
Bi kız arkadaşım vardı. Sürekli kollarımı omuzlarımı tutardı yüzünü buruştururdu. Ben anlardım kas tutmak istiyor sıkardım ama hiç bi etki olmazdı bozulurdum bişey diyemezdim. Bir gün köyde çöp atmaya gidiyordum ablam arkadan bağırdı omuzların içe doğru çok incesin ben yine üzülmüştüm. Bunlar hep bi etken oldu. Ve spora başladım. Başlarda aynaya pek bakmadım şuram gelişmedi falan hiç demedim yılmadım acılar çektim bacak antrenmanlarından sonra eve yürüyemedim topallayarak yürüdüm azmettim. Göğüs antrenmanı sonrasında ertesi gün göğüslerim sanki kesilecek gibi bir ağrı. Yılmadım ve bu sonuca geldim. Şimdi etrafımda kızlar toplanmaya başladı ben hiç bir şey yapmıyorum onlar geliyor erkek arkadaşlarım hiç samimi olmadıklarım bana yazıyorlar sorular soruyorlar çok fazla çevrem oldu bu spor sayesinde.

Hayatıma disiplini kattığı için bu sporu seviyorum.

:D

yasım 15 spora yeni basladım tam body yapmıyorum cardio+mekik+ağırlık antrenmanı öncelikli amacım adonis ama bi kız var onu çok etkilemek istiyorum o yüzden asıl sırf o için :D aklıma geldikçe hırslanıyorum weightlifter kafa_

bide babam aradı dedi senin ne biçim vücudun var , göbeğin var falan filan buda bi etkendi

Son düzenleme:
Bi kız arkadaşım vardı. Sürekli kollarımı omuzlarımı tutardı yüzünü buruştururdu. Ben anlardım kas tutmak istiyor sıkardım ama hiç bi etki olmazdı bozulurdum bişey diyemezdim. Bir gün köyde çöp atmaya gidiyordum ablam arkadan bağırdı omuzların içe doğru çok incesin ben yine üzülmüştüm. Bunlar hep bi etken oldu. Ve spora başladım. Başlarda aynaya pek bakmadım şuram gelişmedi falan hiç demedim yılmadım acılar çektim bacak antrenmanlarından sonra eve yürüyemedim topallayarak yürüdüm azmettim. Göğüs antrenmanı sonrasında ertesi gün göğüslerim sanki kesilecek gibi bir ağrı. Yılmadım ve bu sonuca geldim. Şimdi etrafımda kızlar toplanmaya başladı ben hiç bir şey yapmıyorum onlar geliyor erkek arkadaşlarım hiç samimi olmadıklarım bana yazıyorlar sorular soruyorlar çok fazla çevrem oldu bu spor sayesinde.

Hayatıma disiplini kattığı için bu sporu seviyorum.
İmrenilecek bir vücuda sahip olmak hayatın her alanında sizi başarılı kılıyor.Yazınız beni çok motive etti gerçekten büyük bir motivasyon örneği olmuş bu yazı.
Zyzz'den sonra ilk defa biri beni bu şekilde motive etti.bench_O

eskiden başka şeyler için yaptığımı düşünüyordum ama artık
bu sporu başkaları beni sevecek diye değil kendimi sevdiğim için yapıyorum
narsist miyim neyim?

İmrenilecek bir vücuda sahip olmak hayatın her alanında sizi başarılı kılıyor.Yazınız beni çok motive etti gerçekten büyük bir motivasyon örneği olmuş bu yazı.
Zyzz'den sonra ilk defa biri beni bu şekilde motive etti.bench_O

Zyzz hepimizin kalbine taht kurmuş bir isimdir ama bende seni motive edebildiysem ne mutlu bana :)

Beb Bodye 16 yaşında başladım .Bir kez yarışmaya katıldım.Teşvik 3. oldum.Salon açıp işlettim.Bugün 59 yaşındayım .Haladaha yapıyorum.Ama keşke sevmez olaydım.Bir hantal çocuk kadar hızda yumruk atamadıktan sonra,Kendi ağırlığında bir kiloyu yerden silkemedikten sonra Hızlı koşamadıktan sonra....v.s :Ne işe yaradı bu vücut?Ne işe yaradı 150 kg ramla rahatlıkla benç pres basmak?Ama genede evimin bahçesinde her sabah 2 saate yakın çalışıyorum.Tek kazancım sağlam bir vücut.

Boş vaktim çoktu yapmaya başladım aslında önceleri durum farklıydı ama hayattan insanın beklentisi iyice kalmayınca yapacakta bir işi olmayınca sırf kafa dağıtmak adına yapar oldum

amacım ömrümü biraz daha sürdürebilmek başarabilirsek tabi...

Kardeşim bundan 9 ay önce 96 kilo olan ben ve elime bir kız eli bile deymemiş ben süper bir azim yaparak evde spor yapmaya başladım. Sıkı bir diyetle ve 6 kg dumbelle 3 ay çalışıp tam 26 kg verdim. Aradan 1 ay geçtikten sonra evin üstüne kendi çapımda fitness salonu gibi bi salon yaptım barlar - dumbeller - döküm ağırlıklar falan derken işi baya bi ciddiye aldım ve şuan ( 71 KG'yim ) Anlatacağım şu ki günümüzde vücutlu olmak popüler. Umarım anlatabilmişimdir :) Bi yandan da kendine de fayda sağlıyorsun.

Evet harika bi başlık daha açıkca yazıyorum,ben zayıf olmam sebebiyle kırıcı olmadan yüzüne söylenen bir insanım,45 kilomusun benim 7. sınıfa giden kuzenim senin iki katın(banane senin kuzeninden uyuz herif),sonra terziye giderim niye acaba herşey bolda ondan,sonra 45 kilosun değilmi diyince abartma 55 kiloyum diyince inanmam demesi sanki 70 kilo dedik,birde zayıf olunca insan boyu kısa gözüküyor,aptalın biri gelmiş sen rana hocayla aynı boydasın değilmi rana hoca 154 cm boyunda arada 15 cm fark var sonra vitaminsiz ne yapan vs vs.Bu gibi şeylere bende gülüyorum ama insanın aklında yer ediyor bir süre sonra.Bunlar baş etkenler tabi birde şöyle bir durum var kimse itiraz etmesin lütfen bizim yani erkeklerin egolarını tatmin etme çabası burada tatmin olmak için kullanılan sen oluyorsun çünkü cılızsın.Ben kendimi kullandırtmadım ama arkadaşlar salın küçük enişteyi gibi şakalr yaptı.
Başka şeylerde var mesela kızların özellikle hoşlandığın kızın arasında bulunduğu bi kız topluluğunun sen yokken vucudundan bahsetmesi:) woww
Diğerleri ise ÖZGÜVEN patlaması,kendini dinç,mutlu ve GÜÇLÜ hissetmek bunlarda gerçekten olan şeyler şimdi ben bunlardan en çok kendimi güçlü hissetmek kıyafetlerimin üzerime tam olması ve tabiki kızlar için yapıyorum.Başka birşey daha var tabi kız arkadaşınla yolda geziyorsun biri laf attığında ki vucuduna bakınca atamaz:) haddini bildireceksin aga.

Orda yazdığım o kız için cevabını geri alıyorum artık sadece KENDİM için body yapıcam.

bağımlı oldum bırakamıyorum
alo 1888 body bıraktırma hattı gibi bişe varmı?
bu resmen bağımlılık ne sigara ne içki
beni böyle kendine bağımlı apan tek hobi body

Ben de hep sağlık için derdim ama başlayınca limitlerimi görme arzusu bunun önüne geçti. Haliyle sürekli max. kiloyu artırmaya yönelik çalışınca eklemlere yüklenmiş oluyoruz, ama yine de inşaallah bir sakatlık söz konusu olmazsa 30'lu yaşların sonuna kadar yüklenmeye devam etme niyetindeyim. Artık 40'ı görmek nasip olursa fitness tarzı takılırız. :)

İyi gorunmek istiyorum, ve sağlıklı yasam ıcın ee spor yapıyorum madem oyleyse İdeal erkek anatomisi de olmalı :) spor benım ıcın yasam tarzı .

Kızlar için body yapan biri belli bir noktadan sonra acıya katlanamaz ;) bence öyle.

Kendim için yapıyorum :)

Back
Yukarı