serkan1984
Üye
bodyle 6-7 aydır evde kendi cabalarımla ugraşıyorum ama maalesef istedigim gelişimi saglayamadım özellikle kollarımda başladıgımdan bu yana 1 cm gelişme oldu size sorum ise nerde yanlış yaptıgım her gün düzgün beslenmeye çalışıyorum aldıgım protein kilo başına 1.5 civarı haftada 4 gün antreman yapıyorum boy = 173 kilo = 75 kol antremanım aşşagıdaki gibi
biceps
barbell curl 3*8
dumbell curl 3*8
hammer curl 3*8
triceps
barbell french 3*8
lying triceps 3*8
dar tutuş bench 3*8
birde forumda şunu okudum egerki kollarda hacim artışı isteniyorsa kilo almak gerekiyor gibi bi şey yazıyordu ben bodyye başladıgımdan beri hiç kilo almadım hatta 2-3 kilo verdim bunla bir ilgisi olabilirmi ? egerki varsa bu yaz diyete girip 68 kg ye falan düşüp ondan sonra 3-4 kg temiz kas alsam nasıl olur tavsiyelerinizi bekliyorum
biceps
barbell curl 3*8
dumbell curl 3*8
hammer curl 3*8
triceps
barbell french 3*8
lying triceps 3*8
dar tutuş bench 3*8
birde forumda şunu okudum egerki kollarda hacim artışı isteniyorsa kilo almak gerekiyor gibi bi şey yazıyordu ben bodyye başladıgımdan beri hiç kilo almadım hatta 2-3 kilo verdim bunla bir ilgisi olabilirmi ? egerki varsa bu yaz diyete girip 68 kg ye falan düşüp ondan sonra 3-4 kg temiz kas alsam nasıl olur tavsiyelerinizi bekliyorum