Nesquik Capcanlı Kakaolu toz içecek....

Nesquik Toz içecek (Kakao)

Enerji ve B.değerleri 100g için 1 Bardak için

Enerji 350cal/1485kj 154cal/651kj

Protein 5,5 g 7,7 g

Yağ 2,6 4,3

Karbonhidrat 76,3 21,4

nesquik-capcanli-kutu.png

Okula giderken ve yatarken içildiğinde yararlı bir besin olacagını düşünüyorum. Antremana gitmeden öncede yoldayken içilebilir...

5gr protein için her gün bunu tüketeceğime Sabah/akşam Peynir ve tamtahıllı ekmek tüketir.
Ve Buna vereceğim para ilede supplement kullanırım daha iyi Sonuçta bunda bulunan besinleri doğal olarak kahvaltılık v.s den Karşılanabilir ama
Vücudun creatine ihtiyacı Kolay kolay giderilmez(tam olarak)

Okula giderken kahvaltı yapamadığım için bunu tüketiyorum yorumun için sağol.....

bench_Obench_Obench_Obench_O

Yerinde Olsam Kahvaltıya önem verirdim Ama yine sen bilirsin Sabah erkenden Kalkıp Okula gitmeden 30-40dk mı Kahvaltıya ayırıyorum Şahsen.
Hiç bir şey yapmıyorum diosan Süt İçmeyi Deneybilirsin Sabahları.

Sabah saat 7 de kalkıorum Sence nasıl bir kahvaltı yapmalıyım ??? Vücüt geliştirmeye yeni başladım...bench_Obench_Obench_Obench_O

Süt,Yumurta,tam tahıllı ekmek Peynir zeytin.
Yani normal bir kahvaltıdan Çok farkı Yok zaten Vucüt geliştirmede İlerledikçe Zaten Daha da dikkat etmeye başlarsın.Hem antremanlarına Hemde Tükettiğin Besinlere...

Şu yaşta bu sporla uğraşman gerçekten çok hoş, fakat bu yaşta kahvaltıya önem vermemen gerçekten beni üzdü. Bak bu sporla uğraşan insanların hepsine sor, düzenli beslenmek en öncelikli gelir. Bu öğünler içinde en kaçırılmaması gerekeni ise kahvaltıdır.

Süt içmekle ilgili sorunların varsa yani sevmiyorsan bu ürünü kullanabilirsin, fakat bence sade yada ballı süt kemik ve vücut gelişimin için anahtar besinleri barındırdığından daha faydalı olacaktır.

Supplement konusuna gelince uzmanı değilim ama, şu yaşta kesinlikle kullanmamanı öneririm bu benim şahsi düşüncem. Seçtiğin spor senin için son derece faydalı fakat sabır, sebat işidir, azim işidir. Umarım iki günlük bir heves değildir de uzun yıllar devam edersin. Yolun açık olsun...

Şu yaşta bu sporla uğraşman gerçekten çok hoş, fakat bu yaşta kahvaltıya önem vermemen gerçekten beni üzdü. Bak bu sporla uğraşan insanların hepsine sor, düzenli beslenmek en öncelikli gelir. Bu öğünler içinde en kaçırılmaması gerekeni ise kahvaltıdır.

Süt içmekle ilgili sorunların varsa yani sevmiyorsan bu ürünü kullanabilirsin, fakat bence sade yada ballı süt kemik ve vücut gelişimin için anahtar besinleri barındırdığından daha faydalı olacaktır.

Supplement konusuna gelince uzmanı değilim ama, şu yaşta kesinlikle kullanmamanı öneririm bu benim şahsi düşüncem. Seçtiğin spor senin için son derece faydalı fakat sabır, sebat işidir, azim işidir. Umarım iki günlük bir heves değildir de uzun yıllar devam edersin. Yolun açık olsun...

Teşekkür ederiım abicim.Bu aralar kahvaltı alışkanlığını kazanmaya çalışıyorum.Yardımların için teşekkür ederim..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:27 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:25 ----------

bunun yerine, Uno'nun 2 dilim "köy ekmeği" arasına biraz kaşar atarsan toplamda 15gr protein almış olursun...
Bunuda kahvaltı listeme ekleyecegım sağol abicim :D

Kahvaltı konusunda bu kadar zorlanıyosan akşamdan 2 tam yumurta haşla.Buz dolabına koy.Sabah kalkınca 2 dilim ekmek ile yersin yanında da 1 bardak süt içersin en kötü ihtimal.Mis gibi kahvaltınıda yapmış olursun.

Son düzenleme:
Back
Yukarı