Nestle BLACK Bitter Çikolata

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ozpirik
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ozpirik

Üye
Fiyat : 1.30 TL (BİM'de)
Net: 80 gr
Kakao kuru maddesi en az :%51 imiş

100 gr için besin değerleri:
Enerji : 551 kcal
Protein : 6.9 gr
Yağ : 32.1 gr
Karbonhidrat : 58.6 gr

Öncelikle yağ oranı çok fazla olmasına rağmen içindekiler'den gördüğüm kadarı ile kakao yağı, süt yağı, eser miktarda (¿) Fındık, antepfıstığı, badem, soya, süt ve buğday proteini (gluten) varmış.
Kas artırırken yağ azaltmak isteyen birine göre kötü müdür?
Bağımlısıyım bitter'in. Hemen her akşam 1 tane spordan önce ya da yemekten sonra götürürüm... Kötü ise keseyim. Zaten bu sıralar çikolata yerine güneşte kurutulmuş kayısılar oluyor, tadı çok güzel, çikolatayı aratmaz. Onlardan yemeyi düşünüyorum çikolata yerine.

yag oranı cok yüksek

kaliteli bitter çikolatalarında bu kadar yağ oranı olmuyor ama malesef pahalı oluyorlar

Haklısın. Flavanol (ya da her neyse :) ) oranının da yüksek olması gerekiyormuş bitter çikolatada. Üreticiler bizim gibi garibanların ucuz ürünlere yöneldiğini ne zaman anlayacak bakalım? Sürümden kazanma düşüncesi hiç yok valla. :)

bu markanın bitterini seviyorum güzel baya duty freede görürseniz alın derim ! şiddetle tavsiye ediyorum
8e252b070adf5319dca39f1352757b53.jpg

en iyi bitter tadelle bitter kardeşim :) 1 pakette 8 gr pro, 8 gr yağ daha ne olsun. şu an buz dolabında 8 tane duruyo haftalık :D

Vallahi Markete Gidip Akşam Tv Keyfi İçin Abur Cubur Almayalı O Kadar Uzun Zaman Oldu Ki Görünce Gözlerim Yaşardı :) . Şaka Bi Yana Harbiden Özlemişim

Back
Yukarı