O değilde bana öneri gelmedi , şöyle bir olay var, ben kurban bayramanından 9 ağustostan 2 eylüle kadar yıllık izinde olup çalışmıyor olucam, bu süre zarfında bol zamanım olucak her konuda, bu süre boyunca iyi bir şekilde definasyona da devam edilebilir, clen bulka da yönelinebilir, aslında yağ oranı seviyesi şuan bence iyi %14 civarı clen büyümeye müsait bir rakam, sadece genetik ve vücudun aptalca su tuttuğu yerlerden dolayı estetik görüntü elde edemiyorum maalesef belkide kas hacmim de düşüktür bazı bölgelerde o yüzden de olabilir de neyse şuanlık problem değil , yağ oranı iyi seviyelerde sonuçta bence , clen bulka geçip 1 2 ay boyunca kaslara karbonhidrat yükledikten sonra da şuankinden çok daha iyi görüntü elde edebileceğimi biliyorum, güzel temiz ve şekersiz karbonhidrat Takviyeleri keşfettim onlarda işime yarıcak, kullandıktan sonra sonuç durumuna göre ürünleride sizlere önerebilirim, son 2 fotoğraf atıyorum, 1 hafta içinde definasyonu bitirip bitirmiyimi bana bunu söyleyin yeterli. Şu karındaki şişkinlik harici vücudumun hiç bir bölgesinde bir sorun hissetmiyorum ama şu olayı çözemedim , kollarda bacaklarda omuzlarda gram yağ yok paramparça sayılır hatta omuzların lifleri en ince ayrıntıya kadar belli , arka kollar da öyle kas at nalı gibi belli oluyor ama çok enteresan bir vaka