Next station definasyon

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrthr35
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Süt adına ne varsa her şey dahil, ben kendim taş gibi köy yoğurdu yaparım ama ev halkına yaparım.

2 hafta denemek için süt ürünlerini kesin farkı görün.[DOUBLEPOST=1562917140][/DOUBLEPOST]Probiyotik kalsiyum diyorsanız turşuda soğanda ıspanakta ve sebzelerde fazlası var.
Piyasaya yeni çıkan " ....fit,0 şeker 30gr. protein..)." tarzı ürünler de dahil mi?

Yani paso kazein'den vazgeçelim diyorsun? :)

Şaka bir yana bundan bahseden çok kişi var çevremde.
Bilimsel dayanağı var mı bilmiyorum ama elbette sütten vazgeçemeyen biri olarak içindeki laktozdan mıdır nedir ne kadar definasyon kasarsanız kasın, o kasların çizgileri net olarak belli olmuyor.
Kendime çok opsiyon araştırdım,yağsız süt,Lor peyniri,yağsız yoğurt,ev yapımı yoğurt bir türlü 95'in altına düşemedim.Ne zaman şekerle sütü kestim,üç ay çok sıkı program uyguladım.87 kiloya düştüm.

Yani inşallah bunun hikmeti sütten değil de sıkı diyet ve şeker kesilmesindendir.

Saygılar.[DOUBLEPOST=1563916160][/DOUBLEPOST]Sayfa yöneticisi kızmasın ama biraz risk alıp "Ritalin" de ekleyin programınıza.
Günde bir tablet yeter.
(Reçetesiz parayla vermezler herhangi bir aile hekiminden yazdırtabilirisiniz.)
(İki tablet e asla çıkmayın,aynı gün kahve yada pre work out almayın.

Son düzenleme:
Süt ürünlerini kesince deri altından yüklü su atarsınız.[DOUBLEPOST=1563916836][/DOUBLEPOST]Ayrıca süt ürünlerini kesince cinsel istekte çok fazla artış oluyor. Kan, sistemde daha iyi dolaşıyor ve damar geçirgenliği artıyor. Süt ürünleri pumpın önünde bir engel ayrıca.

Bu dönemde deri altındaki suyu atmak icin bol su bitki çayları süt ve süt ürünleri çok aşırı baharat tüketimi alerji oldugun bir besin vs bunları tamamen kesmen lazim bu tür hazimsizlik alerji vs durumlari kan basincinu düşürerek su tutumuna yol acabilir biraz kendini sıkıp kalorik açığı sabah ac karnina kardiyo ile artirip karb sifirlamasi yapip sonra temiz yukleme deneyebilirsin

süt ürünlerini azalttım baya ama tam kesemedim , tam kesmeye çalışıcam, % 14 yağ oranına göre fazla su tuttuğu açık bir şekilde görünüyor vücudun, su problemini atlatıp deriyi inceltirsem yeterli olur bana

O değilde bana öneri gelmedi , şöyle bir olay var, ben kurban bayramanından 9 ağustostan 2 eylüle kadar yıllık izinde olup çalışmıyor olucam, bu süre zarfında bol zamanım olucak her konuda, bu süre boyunca iyi bir şekilde definasyona da devam edilebilir, clen bulka da yönelinebilir, aslında yağ oranı seviyesi şuan bence iyi %14 civarı clen büyümeye müsait bir rakam, sadece genetik ve vücudun aptalca su tuttuğu yerlerden dolayı estetik görüntü elde edemiyorum maalesef belkide kas hacmim de düşüktür bazı bölgelerde o yüzden de olabilir de neyse şuanlık problem değil , yağ oranı iyi seviyelerde sonuçta bence , clen bulka geçip 1 2 ay boyunca kaslara karbonhidrat yükledikten sonra da şuankinden çok daha iyi görüntü elde edebileceğimi biliyorum, güzel temiz ve şekersiz karbonhidrat Takviyeleri keşfettim onlarda işime yarıcak, kullandıktan sonra sonuç durumuna göre ürünleride sizlere önerebilirim, son 2 fotoğraf atıyorum, 1 hafta içinde definasyonu bitirip bitirmiyimi bana bunu söyleyin yeterli. Şu karındaki şişkinlik harici vücudumun hiç bir bölgesinde bir sorun hissetmiyorum ama şu olayı çözemedim , kollarda bacaklarda omuzlarda gram yağ yok paramparça sayılır hatta omuzların lifleri en ince ayrıntıya kadar belli , arka kollar da öyle kas at nalı gibi belli oluyor ama çok enteresan bir vaka :D

Eklentiler

• 13BCDCD4-3395-418D-B3EF-13F71901D74C.jpeg
    13BCDCD4-3395-418D-B3EF-13F71901D74C.jpeg
    59,4 KB · Görüntüleme: 397
  • F3F11CB1-55F1-4D6F-A79C-33A40CBCB592.png
    F3F11CB1-55F1-4D6F-A79C-33A40CBCB592.png
    469,4 KB · Görüntüleme: 380
  • 0961057C-B102-4402-BB92-8F37D3C41D94.jpeg
    0961057C-B102-4402-BB92-8F37D3C41D94.jpeg
    66,4 KB · Görüntüleme: 364
O değilde bana öneri gelmedi , şöyle bir olay var, ben kurban bayramanından 9 ağustostan 2 eylüle kadar yıllık izinde olup çalışmıyor olucam, bu süre zarfında bol zamanım olucak her konuda, bu süre boyunca iyi bir şekilde definasyona da devam edilebilir, clen bulka da yönelinebilir, aslında yağ oranı seviyesi şuan bence iyi %14 civarı clen büyümeye müsait bir rakam, sadece genetik ve vücudun aptalca su tuttuğu yerlerden dolayı estetik görüntü elde edemiyorum maalesef belkide kas hacmim de düşüktür bazı bölgelerde o yüzden de olabilir de neyse şuanlık problem değil , yağ oranı iyi seviyelerde sonuçta bence , clen bulka geçip 1 2 ay boyunca kaslara karbonhidrat yükledikten sonra da şuankinden çok daha iyi görüntü elde edebileceğimi biliyorum, güzel temiz ve şekersiz karbonhidrat Takviyeleri keşfettim onlarda işime yarıcak, kullandıktan sonra sonuç durumuna göre ürünleride sizlere önerebilirim, son 2 fotoğraf atıyorum, 1 hafta içinde definasyonu bitirip bitirmiyimi bana bunu söyleyin yeterli. Şu karındaki şişkinlik harici vücudumun hiç bir bölgesinde bir sorun hissetmiyorum ama şu olayı çözemedim , kollarda bacaklarda omuzlarda gram yağ yok paramparça sayılır hatta omuzların lifleri en ince ayrıntıya kadar belli , arka kollar da öyle kas at nalı gibi belli oluyor ama çok enteresan bir vaka :D
Kafan baya karışık anlaşılan. Kendin sorup kendin cevaplamışsın zaten:) Her kafadan farklı bir ses çıkar bu durumlarda. Sorun ve çözüm şeklinde ilerleyelim. Karın kısmındaki yağlı görüntünün sebebi karın kaslarının yeteri hacimde olmaması ve öne çıkamaması. Aynı zamanda karın kısmında son yağların kalması. Kıvanç tatlıtuğun kuzey karakterindeki vücudu elde edebilirsin buna müsait vücut yapın. Kıvanç'a diyet yaptıran kişinin röportajını okumuştum süt ile alakalı her şeyi kestiğinden bahsediyordu. Bir de onu dene tamamen süt ürünlerini kes. Madem izindesin başarabilirsin. Definasyon düşünenler için güzel başlık oldu. Bence bu kilolara inmişken sonuna kadar git her şeyi dene yağ ya da su hepsini at atabildiğin kadar için rahat etsin emeğin boşa gitmesin. Bu benim fikrim.

Son düzenleme:
Süt ürünleri %80 azaldı kullanımda zaten iyice düştü, 100%100 yapmayı deniyim, wheyin sakıncası olurmu peki? Gidelim sonuna kadar madem eylülden sonra yavaşta yüklemeye başlarım hacim eylüle kadar son rütuşları deniyim.

SÜT kelimesi geçen her şeyi çıkar 2 hafta dene. Zor ama imkansız değil. Karbonhidratı sıfır yapmadan ama tamamen sıfır, alt karın kası beklemeyin diyor Orhan Yılmaz. Dene hepsini. Eylülde havaların serinlemesi ile başlarsın yüklemeye.[DOUBLEPOST=1564250202][/DOUBLEPOST]Bir de yüzmek gerek hep koşu bandı ile olmuyor. Yüzme de çok etki eder vücudun şekillenmesinde özellikle karın ve omuzlarda. Erken yaşta yüzmeye başlayan arkadaşların karın kasları %15 yağ oranında net belli oluyor. Hatayı en baştan yaptık :)

Süt diyetini 2 hafta dene sonucu gör.[DOUBLEPOST=1564252651][/DOUBLEPOST]Orhan hoca inatçı yağlar için söylüyor.

Herkes için geçerli değil, zaten bütün her şeyi denedin alt göbek duruyorsa haftalı zerocarb diyet yap diyor.

Sen dediğimi yap, whey dahil süt adına herşeyi bırak hatta bir palet lösin al o seni whey gibi toparlar. 2 haftada hatlar ortaya çıkar.

Bcaa var zaten elimde onla da idare ederim , antrenman öncesi arjinin citrüline beta alanin carnitin karmasıylada enerji toplarım süt ve süt ürünü eylüle kadar yer almıyor olucak

Citrulini salla, eğer karışımı sen yapıyorsan böbreği fazla zorlama. 5gr arjinin o işi görüyor.[DOUBLEPOST=1564255317][/DOUBLEPOST]Süt ürünlerinin gereksizliğini görünce zaten sonsuza kazar olmayacak

Sivilce varsa sırtında falan takip et onlarda gidecektir.

Sivilce yokta hafif alerji tarzı şeyler var yıllardır , arjinin bcaa beta alanin 3 lüsüyle ağırlık antrenmanı öncesi desteklemesi yaparım, extradan bigjoy bcaa ripped alsam nasıl olur acaba 109 TL geliyor bana

Bu supplement merakı nedir :)

Sen antremanına odaklan yemeğini ye, eksik kalan yere supplementle yama yapacaksın

Şu an sen düşük karbonhidrat takılacağın için bcaa alacaksın, nox istiyorsan içine arjinin at yeter

Supplementler çok fazla kafanı şişirmişsin. Bu kadar buna kafa yorma yoksa başarılı olamazsın.

Yaklaşık 4 5 gündür yoğurt bile tüketmiyorum süt ürünleri olarak, ufak ufak fark hissetmeye başladım sanki ama tek ona bağlayabilirmiyim bilemem, kalori açığı da güzel rakamlar oluyor , ve güzel kardiyo antremanları oluyor haftada 2 3 gün ortalama, 2 günde ağırlık yeterli oluyor şu aşamada, form ve kilo olarak şuan pek değişim yok gibi, miğde rahatsızlığım oldu yeni düzeldi kabız olmuştum, güzel bir bitki çayı aldım o iyi geldi , kiraz sapı Mısır püskülü gibi ödem atıcı içeriğe sahip bir çay, bağırsakları çalıştırmaya başladı iyice , 1 2 gün içersinde şişkinlik sorunu çözülür gibi biraz şişkinlik oldu o sebepten ötürü,ekte Dosyalar var , haftada 0,9 kg vericek şekilde ayarladım yeniden programı , kalori değerleri uygun bence ama yinede danışmak istedim sizlere,kalori açığı çok fazla değildir, öğlene kadar 7-3 çalışırken 1,400 ü rahat gidiyor zaten akşam yemeğine sadece protein ve yeşillikler kalıyor büyük sıkıntı ve zorluklar yaşıyorum , 4/4 yapıyormuyum derseniz beceremiyorum tabi ki o yüzden extradan daha fazla kalori yakıyım diyorum , bugün mesela 16 bin adım atmışım 30 dk bisiklet sürdüm 10 km civarı adımlarda 10 km 20 km yaktım sayılır sadece bu rakamlar 700 -800 arası kalori yapıyor :D süreç sonunu merak ediyorum şuanki formdan çok daha iyisini yapabilirmiyim sanmıyorum vücutta yağ kalmadı pek çünkü kalan kısım net bir şekilde ödem su vs az bir kısmı yağdır, karnımın üst kısmı taş gibi yağsız alt kısmı su ve hafif yağ dolu , çok enteresan bir durum gerçekten , bu işin sonun yeter ya diyip küre girmem inş :D

Eklentiler

• 810A9843-D210-4553-B86E-BEFC43FC264C.jpeg
    810A9843-D210-4553-B86E-BEFC43FC264C.jpeg
    58 KB · Görüntüleme: 387
  • DC73AD5C-C7FC-4A75-A370-B9085EDD71DA.jpeg
    DC73AD5C-C7FC-4A75-A370-B9085EDD71DA.jpeg
    56 KB · Görüntüleme: 365
  • D5063E4E-2064-4F03-A9DF-B1FD34174EEB.png
    D5063E4E-2064-4F03-A9DF-B1FD34174EEB.png
    176,1 KB · Görüntüleme: 380
  • 5C702066-68C3-4938-B468-C4EC2015C161.png
    5C702066-68C3-4938-B468-C4EC2015C161.png