Beli inceltip yağ oranını 12 lere çekebilirsem daha net yorumlayabilirizHer kasta olduğu gibi karın kasında da genetik önemli. Benim kollar omuzlar çok çok geri özellikle köprücük kemiğim çok kısa oldugu icin omuzlarım daracık. Ama karın calısmadan karın kaslarımın gözüktüğünü biliyorum.
Sonuç olarak senin formun,vücudun gayet iyi çalışmaya devam![]()
Evet karın bölgesi Allah’a emanet ama yağ doku olduğu içinde öyle görünüyor olabilir meyveyi soymadan içindekini bilemiyorum pekGenetigin kötü geldi bana karin bolgesi ozellikle![]()
kaç yıldır idman yapıyorsun4 günlük kasları dinlendirmenin ardından yoğun bir fb ile canımızı çıkarttık![]()
2 sene diyelimkaç yıldır idman yapıyorsun
Konunu incelemiştim dostum gayet güzel bir form yakalamışsın bir zamanlar o formu umarım tekrardan elde edersinOmuz catin gayet guzel fakat sanirim trapez calismiyorsun? Her ne kadar yaptigimiz tum hareketlerde devreye girsede bebek bakimi gibi bakim istiyor. Genis omuzlarin var ve bunu taclandiracak sey kol degil trapezlerBu arada %10-12 civarina inmek bildigin bagimlilik yapiyor demedi deme, 3 sene once birakip daha dun tekrardan baslamama ragmen hafiften yag oranim yukseldigi icin 63 kiloda diyet yapasim gelmiyor degil, yatirim tavsiyesi degildir
https://hizliresim.com/36rvl4 Ketoyu iliklerime kadar uyguladigim zamanlardan![]()
omuz çalışırken bel fıtığı olmuş biri olarak ihmal etme beyin cerrahına görün derim. Eğer üstüne gidersen daha büyük bir sorun olur kas kaybetmeyim diye spor hayatını askıya alma...Yaklaşık 5 6 gündür hafif bir bel ağrısı yaşıyorum , bel ile kalça arasında ince bir yerde hafif hafif sızlama oluyor, spordamı oldu iştemi oldu bilmiyorum , yanlız bele yük bindiricek bir egzersiz yapmıyorum , squat bile yapmıyordum , ilginç, 1 haftada bugün 2. Kez fullbody girebildim , tedbirli, kemer ile bütün idman çalıştım , ve hafif tempo ile girdim zorlamamak için en azından kas kaybı olmasın diye, bir sıkıntı olmadı, şu ağrı geçsin şuanlık , Pazartesi’ye kadar geçmezse film çektiricem her ihtimale karşı, işe de gidip rahat rahat çalışıyorum bir engel teşkil etmiyor aslında ama geçer umarım başım ağrımaz.
Yaklaşık 5 6 gündür hafif bir bel ağrısı yaşıyorum , bel ile kalça arasında ince bir yerde hafif hafif sızlama oluyor, spordamı oldu iştemi oldu bilmiyorum , yanlız bele yük bindiricek bir egzersiz yapmıyorum , squat bile yapmıyordum , ilginç, 1 haftada bugün 2. Kez fullbody girebildim , tedbirli, kemer ile bütün idman çalıştım , ve hafif tempo ile girdim zorlamamak için en azından kas kaybı olmasın diye, bir sıkıntı olmadı, şu ağrı geçsin şuanlık , Pazartesi’ye kadar geçmezse film çektiricem her ihtimale karşı, işe de gidip rahat rahat çalışıyorum bir engel teşkil etmiyor aslında ama geçer umarım başım ağrımaz.
omuz çalışırken bel fıtığı olmuş biri olarak ihmal etme beyin cerrahına görün derim. Eğer üstüne gidersen daha büyük bir sorun olur kas kaybetmeyim diye spor hayatını askıya alma...
O macfit kemerleri hiçbir işe yaramıyor bu arada aklında bulunsun sadece görselYaklaşık 5 6 gündür hafif bir bel ağrısı yaşıyorum , bel ile kalça arasında ince bir yerde hafif hafif sızlama oluyor, spordamı oldu iştemi oldu bilmiyorum , yanlız bele yük bindiricek bir egzersiz yapmıyorum , squat bile yapmıyordum , ilginç, 1 haftada bugün 2. Kez fullbody girebildim , tedbirli, kemer ile bütün idman çalıştım , ve hafif tempo ile girdim zorlamamak için en azından kas kaybı olmasın diye, bir sıkıntı olmadı, şu ağrı geçsin şuanlık , Pazartesi’ye kadar geçmezse film çektiricem her ihtimale karşı, işe de gidip rahat rahat çalışıyorum bir engel teşkil etmiyor aslında ama geçer umarım başım ağrımaz.