antrenman anında pek anlamadım. 120 kilo bench press 80 kilo overhead yaptım bir şey olmadı ama 15 er kiloluk dumbellerle omuz çalışırken dumbelleri yerine bırakırken bir şey hissettim önemsemedim sıcağı sıcağına. eve gedim hafif ağrı vardı. ama uyudum uyanmadım

sabah felç gelmişti. ambulansla gittim iki büklüm. ileri derecede fıtık çıktı. beyin cerrahının dediği uzun süre stres altında kalması sebebi. a3 yıldır yaptığım spor tecrübesiz değilim. ameliyat dendi ama doktor 15 gün yatış verdi kendi kendini tamir etti fıtık. 3 ay spor yapmadım sadece dinlendim. spora döneli 2 ay oldu eski vücuda ulaştım tekrar ama çok daha dikkatliyim. tek sorun omuz üzerine ağırlık kaldırmak yasak. omuz kasını farklı hareketler ile çalıştırıyorum. bacak çalışmakta sorun sadece lunge yapıyorum. şimdi savaş cebeciyi haklı çıkaracak şeyler söylemek istemem ama deadlift squat overhead press gereksiz. sonuçta hobi olarak yapıyoruz.. fıtık bir anda olmaz yavaş yavaş kıkırdak omurlar arasından çıkar ve en basit harekette bile olursunuz. fıtık konusunda uzman oldum aylardır araştıra araştıra ve deneyimleyerek..