Neye inanacağımı şaşırdım ! (Resimli

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emporio
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Emporio

Üye
Merhabalar ben 23 yasinda 1.76 boy 88 kiloyum. Cok yagli bir vucudum var. Beslenme olarak pilavın hicbir türünü makarnayi yemiyor cok kilom var diye. Bir arkadas ye diyor biri yeme diyor ben kime nasil inanacagimi şaşirdim. Yardim ederseniz sevinirim.

Buda vucudum fotosu bu konuda uzman biri yardım edebilir mi lutfen :(
55d7757e023342a767769f4f2166d0d4.jpg
4fa8cf6f7c759245eec66a4f4b8e0104.jpg

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhabalar ben 23 yasinda 1.76 boy 88 kiloyum. Cok yagli bir vucudum var. Beslenme olarak pilavın hicbir türünü makarnayi yemiyor cok kilom var diye. Bir arkadas ye diyor biri yeme diyor ben kime nasil inanacagimi şaşirdim. Yardim ederseniz sevinirim.

Buda vucudum fotosu bu konuda uzman biri yardım edebilir mi lutfen :(
55d7757e023342a767769f4f2166d0d4.jpg
4fa8cf6f7c759245eec66a4f4b8e0104.jpg

Dogru beslenme adına ihtiyacim var diye dedim.

Sizce nasil beslenmem ?

Sabah: sütlü yulaf ezmesi 1 kase , 5 yumurta akı 2 sarısı , salatalık, peynir çay

Öglene dogru 3 ceviz ici

Öglen : okul yemekhanesinde cikan yemek corba ve et yemegi pilav yemiyorum

Spor gunuyse spor sonrasi 160 gram yagi suzulmus ton baligi

Akşam :tavuk bonfile ve salata

Geceye dogru acikirsam üzüm kurusu ve fındık.

Gunde 3 litre civarı su.

ocak ayında bende böyleydim 82 kilo başladım sabah yumurta beyazı, okuldan gelince mısır gevreği sade olanından yarım yağlı sütle , akşam yumurta beyazı
Yaptığım diet 1. ayda çok hızlı verdim sonra 2. ayda sabahları 2 beyaz yumurta çıkardım , 3 ayda 3 beyaz derken tam 71 olmuşum hemen beslenme dikkat ederek normal beslenme programı uyguladım 75de kaldım ve böyle iyi vücuduma boyuma göre .
3 ay ara verdim sabit 75im . Şimdi bida başladık Ayı gibi yesemde bu sefer 750 gram vermişim .
Gelip 1 2 saat koşanlar boşa para veriyo , sokak boş sabah kadar koş
20dk koş 30dk haraketlerini yap git

Son düzenleme:
Ya kilo vermek sorun degil ben 3 ayda 30 vermistim sagliksizdi ama. Simdi saglikli beslenmek ve kas yapmak istiyorum :)

Değerli üyemiz ;

Size önerimiz öncelikle forumda bir müddet zaman geçirmeniz, makaleleri ve üyelerin beslenme başlıklarını okumanızdır. Besinlerin 100gr içeriklerini inceleyip ne kadar protein-yağ-karbonhidrat-vitamin-mineral-sıvı almanız gerektiğini ilgili başlıklardan öğrenip kendi vücut tipiniz, hedefiniz, yaşam tarzınız ve ekonomik durumunuza uygun beslenme programı çıkarınız.
Hala tereddütleriniz varsa, forumda kurallara uygun başlık açarak üyelerin yorumlarına başvurabilirsiniz.

ilginizi çekebilecek başlıklar :
https://www.bodyforumtr.com/forums/beslenme.24/
https://www.bodyforumtr.com/threads/beslenme-ile-ilgili-tavsiyeler.6/
https://www.bodyforumtr.com/threads/en-Çok-sorulan-sorular-ve-cevapları.11375/

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı