Arkadaslar yaklasik 1 aydir freeletics program in I uyguluyorum. Her hafta duzenli 5 gun, gunluk de ortalama 20 - 30 dk suruyor ortalama. 1 aydir sadece 1.5 kg verdim, canimin istediklerini yemememe ragmen. Bildigim kadariyla da ilk verilen kilo vucudun su kaybi oluyor ? Neden bu kadar az ?
Yani tum gun evde oturup, surekli disaridan beslendigim zaman kilo degisimi olmuyordu, simdi en son ne zaman ekmek yedigimi hatirlamiyorum, buna ragmen sadece 1.5 kg verdim.
Beslenmem, uyaninca 1 bardak kefir,
Kahvalti bol kasarli 3 yumurtadan omlet + 1 salatalik domates , 2 kibrit kutusu beyaz peynir, 10 Zeytin, 2 bardak sekerli cay.
Kahvaltiyi 10 gibi yapiyorum, saat 2 gibi, bir seftali/muz/elma vs yiyorum.
5 de 1 turk kahvesi icip spora basliyorum.
7 gibi de aksam yemegi. Evde ne yapiliyorsa. Ekmek olmadan, makarna-pilav varsa azicik yiyerek,genelde et-tavuk-sebze seklinde. Yaninda yogurt-salata.
Yemekten 1 saat sonra 2 bardak cay
Yatmadan 1 saat once de 1 bardak kefir.
Neyi hatali yapiyorum ? Yemeklerde karnimi tam doyurmuyorum, hazir gida yemiyorum. Sadece hafta sonlari kizartma - patates vs yiyorum.
Yaklasik 10 kg fazla kilom var, hedefim 2016 kadar vermekti ama daha 1.5 ancak Verdim 1 ayda.
Yani tum gun evde oturup, surekli disaridan beslendigim zaman kilo degisimi olmuyordu, simdi en son ne zaman ekmek yedigimi hatirlamiyorum, buna ragmen sadece 1.5 kg verdim.
Beslenmem, uyaninca 1 bardak kefir,
Kahvalti bol kasarli 3 yumurtadan omlet + 1 salatalik domates , 2 kibrit kutusu beyaz peynir, 10 Zeytin, 2 bardak sekerli cay.
Kahvaltiyi 10 gibi yapiyorum, saat 2 gibi, bir seftali/muz/elma vs yiyorum.
5 de 1 turk kahvesi icip spora basliyorum.
7 gibi de aksam yemegi. Evde ne yapiliyorsa. Ekmek olmadan, makarna-pilav varsa azicik yiyerek,genelde et-tavuk-sebze seklinde. Yaninda yogurt-salata.
Yemekten 1 saat sonra 2 bardak cay
Yatmadan 1 saat once de 1 bardak kefir.
Neyi hatali yapiyorum ? Yemeklerde karnimi tam doyurmuyorum, hazir gida yemiyorum. Sadece hafta sonlari kizartma - patates vs yiyorum.
Yaklasik 10 kg fazla kilom var, hedefim 2016 kadar vermekti ama daha 1.5 ancak Verdim 1 ayda.