Nick(üyelik adı) Değişimi Talepleri (Mecburi Durumlar İçin)

Merhabalar herkese uzun zamandır forumda takılıyorum eskiden yaşım gereği saçma sapan bir nickle kayıt olmuştum ama artık daha aktif olarak takıldığım için düzgün bir nickim olsun istiyorum nickimin Mücahit Feyzullah eğer türkçe karakterler kabul olmuyorsa Mucahit Feyzullah
boşlukta olmuyorsa birleşik olarak MucahitFeyzullah olmasını istiyorum eğer yardımcı olursanız çok minnettar olurum şimdiden teşekkürler iyi forumlar :)

Merhabalar herkese uzun zamandır forumda takılıyorum eskiden yaşım gereği saçma sapan bir nickle kayıt olmuştum ama artık daha aktif olarak takıldığım için düzgün bir nickim olsun istiyorum nickimin Mücahit Feyzullah eğer türkçe karakterler kabul olmuyorsa Mucahit Feyzullah
boşlukta olmuyorsa birleşik olarak MucahitFeyzullah olmasını istiyorum eğer yardımcı olursanız çok minnettar olurum şimdiden teşekkürler iyi forumlar :)

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/kullan-c-ad-de-im-t54345.html?p=543912#post543912 dikkatlice okuyunuz. Eger talebinizin hala uydugunu dusunuyorsaniz.Bana Pm ile donunuz.

Merhabalar ,

Mevcut "aykutbab012" nickimi "Moonster" olarak değiştirebilirmisiniz.

Sebep;İsimimin yazılı olmasından hoşnut değilim

mazeretleri kurallara uygun olan üyelerimizin kullanıcı adları değiştirilmiştir.

Bulunduğum ilin ve ismimin geçmesinden ötürü, nickimin "Zerk" olarak değiştirilmesini talep ediyorum.

Kolay gelsin :)

üye olurken soyismimi kullandıgım icin nickimin , R@j olarak değiştirilmesini talep ediyorum..

D.hawkins olan ismimi tuttugum takımın galatasaraylı basket kaptanı oldugum için yapmıştım ancak o ahlaksızlık yaparak doping yaptı bu yapıtıgı tüm camia gibi benide üzdü onun ismini böyle bir ahlaksızın ismini kullanmak istemiyorum ismimin JamontGordon5 olarak değiştirilmesini talep ediyorum teşekkür ederim.

D.hawkins olan ismimi tuttugum takımın galatasaraylı basket kaptanı oldugum için yapmıştım ancak o ahlaksızlık yaparak doping yaptı bu yapıtıgı tüm camia gibi benide üzdü onun ismini böyle bir ahlaksızın ismini kullanmak istemiyorum ismimin JamontGordon5 olarak değiştirilmesini talep ediyorum teşekkür ederim.

garip bir mazeret ama geçerli saydım..fakat bu yeni isimde doping yaparsa karışmam ;)

Merhaba bende forumu gerçek ismimle kullanmak istiyorum ve geçerli nickimin "İ.B.Sahin" olarak değiştirilmesini istiyorum.

merhaba üyelik adımı değiştirmek istiyorum Bulbasaur ile değiştire bilirmiyım? şuanki nickin orjinal yazılımıda Bulbasaur... teşekkürler..

Back
Yukarı