Nick(üyelik adı) Değişimi Talepleri (Mecburi Durumlar İçin)

Nickimin 'tantalos' olmasını talep ediyorum, üye olurken 'titan' olarak girecektim ama önceden alınmış bu yüzden xxxleri koymuşum aynı şekilde 9 kişi daha aynı şekilde sallama yapmış.

Nick imin Ares olmasını rica ediyorum siteye ilk üye olduğumda bu kadar bağımlı olucağımı tahmin edemiyordum :) teşekkürlerr..

Üyelik ismimi Kara Kalem şeklinde değiştirirseniz memnun olurum. Kara kalemle yapılan resimlerle alakası olmadığı, kara renkli bir kalemi belirtmek istediğim için böylesi yazım kurallarına uygun olur.

Teşekkür ederim.

geçerli sebep belirten üyelerimizin nickleri değiştirildi..
bazı üyelerin sebepler geçerli olmasına rağmen zaten mevcut nickleri istedikleri için telepleri yerine getirilemedi.. ör : ToLiveForDreams için swagger

lütfen önce nick araması yapalım..burda tarif edilmiştir..
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/forumda-kullan-c-ad-aramak-t48869.html?goto=newpost

Ben baktığımda yoktu gerçi yeni üye kaydı olsa gerek.
nickimin HUMOR olmasını istiyorum.teşekkürler

Nickimin FuLmInE olarak değiştirilmesini talep ediyorum.Sebebi:Azerbaycan Türkü kısa olarak Azeri yazmıştım ama bazı arkadaşlar sonundaki i ye göre bunu yanlış anlıyor umarım derdimi anlata bilmişimdir.

Daha önce özel mesaj ile istemiştim lakin kabul edilmemişti. Böyle bir konu olduğunu bilmiyordum özür dilerim. Nickimin '' Maryn '' olarak değiştirilmesini talep ediyorum. Nedeni bu nickimi artık forumlarda kullanmıyorum. Teşekkür ederim.

bende kullanıcı adımın booster olmasını istiyorum ilgilenirseniz sevinirim çünkü mevcut adım çok saçma geliyor ilginize şimdiden teşekkür ederim

Son düzenleme:
Nickimin DUM4N Olarak Değiştirilmesini Talep Ediyorum. Teşekkürler

Back
Yukarı