Nick(üyelik adı) Değişimi Talepleri (Mecburi Durumlar İçin)

Çevremdeki insanların bana muti demesi ve aslen sinoplu (57 plaka) olduğum için yakın çevremdeki insanlar kolaylıkla bu nickten kim olduğumu vs anlayabilir bu yüzden nickimin klause22 olarak değiştirilmesini istiyorum.

Forum Kuralları Madde 27- Kullanıcı Adı Değişim Şartları :

Şu Durumlarda Kullanıcı Adınız Bir Defalığına Değiştirilebilir:

* Kullanıcı adınızda kimlikteki adınızın açık bir şekilde yer alması (Ör: HakanKorkmaz)
* Foruma kaydolurken kullanıcı adında harf hataları yapılması (Ör : mr_olympia değilde mr_olypmia)

Kabul Edilmeyen Mazeretler

* Başka forumlarda kullandığınz kullanıcı adını almak istemek
* Başkasının hesabını devralıp kullanıcı adının değişmesini istemek
* Foruma kaydolurken özensiz ya da acele kullanıcı adı belirlemiş olmak

Yukarıda da belirtildiği gibi kullanıcı adı değiştirmek için sunduğunuz mazeret geçerli değildir. 'Kimlikteki adın açık bir şekilde yer alması..' diye açıklama yapılmış.

Merhaba foruma yeni kayit oldum, nickimi değiştirmek istiyorum, nickim ve ismim aynı, kimliğimdeki isimle aynı doğrultuda.yardımcı olursanız sevinirim

bu durumda talep ettiğiniz kullanıcı adını da bize iletmeniz lazım..

benim nick'im biraz fazla uzun çok karakter var yani rica etsem sadece Cristo olarak değiştirebilirmisiniz ?

benim nick'im biraz fazla uzun çok karakter var yani rica etsem sadece Cristo olarak değiştirebilirmisiniz ?
nick değişme kurallarına göre geçerli bir mazeret değil malesef mazeretiniz..

merhabalar, ben foruma kayıt olurken tam isimle (kimlikte yazdığı şekilde) üye oldum.şuan bu durumumdan rahatsızım, kullanıcı adımın 'lordofoceans' ya da 'lordofoceanss' nicknameleri ile değiştirilmesi mümkün müdür?

2009'da kayıt olurken hızlı bir şekilde kayıt olduğum için ismi pek önemsememiştim fakat ismin değişmesini istiyorum Wetzlich olarak değiştirirseniz sevinirim.

2009'da kayıt olurken hızlı bir şekilde kayıt olduğum için ismi pek önemsememiştim fakat ismin değişmesini istiyorum Wetzlich olarak değiştirirseniz sevinirim.

nick değişme kurallarına göre geçerli bir mazeret beyan ediyor olmalısınız.

Diğer kullanıcıların mazereti'de pek farklı sayılamaz.

ben nickimi uyurgezer olarak değiştirmek istiyorum bu hesabı daha aktif kullanmaya başladım ilk açtığımda bu kadar aktif kullanacağımı sanmıyordum

nickimi değiştirmek istiyorum, nickim ve ismim aynı, kimliğimdeki isimle aynı doğrultuda.Yeni istediğim nick peazir09 teşekkürler

Back
Yukarı