nike training programı ile kilo vererek vücut geliştirme

arkadaşlar merhaba, malumunuz salgın nedeniyle evdeyiz ben de boş zamanı güzel kullanmak istedim vücut çalışmaya başladım yalnız sizlere sorularım var.
1. nike training program yeterli olur mu? (oraki hareketler de insanı yoruyor küçümsemeyin :) )
2. ben 95+ kiloyum. hem vücut geliştirmek(özellikle upperbody dedikleri; pazu, forearm, kol ve karın kası ) hem de kilo vermek istiyorum. bunun için hem ip atlıyım hem de nike training programa veyahut sizin verdiğiniz programa riayet edeyim diyorum. nasıl yapmalıyım? aynı anda kardio kas geliştirme olur mu?

ve temelim var arkadaşlar, 13 yaşlarında 1,5 yıl taekwondo yapmışlığım var.

şimdiden teşekkürler.

Yorulmak, vücut geliştirmeyi sağlamaz. Nike programında neler var bilmiyorum ama evde kendi vücut ağırlığınızla çalışarak vücut geliştirebilirsiniz.

arkadaşlar merhaba, malumunuz salgın nedeniyle evdeyiz ben de boş zamanı güzel kullanmak istedim vücut çalışmaya başladım yalnız sizlere sorularım var.
1. nike training program yeterli olur mu? (oraki hareketler de insanı yoruyor küçümsemeyin :) )
2. ben 95+ kiloyum. hem vücut geliştirmek(özellikle upperbody dedikleri; pazu, forearm, kol ve karın kası ) hem de kilo vermek istiyorum. bunun için hem ip atlıyım hem de nike training programa veyahut sizin verdiğiniz programa riayet edeyim diyorum. nasıl yapmalıyım? aynı anda kardio kas geliştirme olur mu?

ve temelim var arkadaşlar, 13 yaşlarında 1,5 yıl taekwondo yapmışlığım var.

şimdiden teşekkürler.

Şuan ki kilonuz nedir? Boyunuz ölçüleriniz??? Nike programının içeriğinden biraz bahsetseniz daha güzel olurdu.[DOUBLEPOST=1585564124][/DOUBLEPOST]
Şuan ki kilonuz nedir? Boyunuz ölçüleriniz??? Nike programının içeriğinden biraz bahsetseniz daha güzel olurdu.

Ordaki hareketler kondisyonu düşük insanı yorar diye düşünüyorum, bir süre sonra temposuna alışsan pek yorucu olacağını düşünüyorum.

Back
Yukarı