Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Bu düşünceyle kazanırsın. Çünkü çoğu insan yarışmaya tecrübe olsun diye katılır. Maddi manevi anlamda kendini yoruyorsan o yarışmaya kazanmak için gideceksin. Gerçekten bir kez daha tebrik ediyorum seni. Bu düşüncenden dolayı... Bu düşünceyi "pumping iron" filminde arnold söylüyordu. İnsanlar yarışmaya tecrübe olsun diye gider ama benim farkım ben kazanmak için gidiyorum demişti. Trabzondaki benim hocam da beni yarışmaya sokmak istiyor ama ben kazanabileceğimi düşünmediğimden katılmıyorum. Senin kategorinde girecektim bende ama girmiyorum. Ki sen bu fizikle beni geçersin seni gördükten sonra zaten girmemEyvallah tesekkurler aylardir kati diyetteyim oraya kazanmaya gidiyoruz
Aynen öyle umarım istediğin sonucu alırsın.Estafueullah kardesim aylardir diyet yapiyorum ciddi bir emek harciyorum hem maddi hem manevi hemde antrenorluk yapiyorum salonda,ve insan bu emeğin karsiligini bir sekilde almak istiyor