• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

nisan yarışmasına 50 gün kala (physique kategorisi)

https://instagram.com/gokaytoraman
j44bLG.jpg
vggW8v.jpg
AAAr70.jpg
lkk5WQ.jpg
GvvM9b.jpg
8llRY1.jpg
lkk5Zg.jpg

Şimdiden kurusun yarışma zamanı daha da kuruyacaksın. Kuruluk konusunda problem yaşamazsın :) Ben tek eksiğin olarak kanatlarını söyleyebilirim. O da kötü eleştiri gelecekse oradan gelebilir yani. Yoksa kanatların kötü diye değil. Sadece vücuduna oranla biraz daha geride. İnstagram hesabına baktım kalflarında çok iyi genel olarak iyisin. Yarışmayı kazanabilirsin. Şimdiden başarılar...

Eyvallah tesekkurler aylardir kati diyetteyim oraya kazanmaya gidiyoruz
Bu düşünceyle kazanırsın. Çünkü çoğu insan yarışmaya tecrübe olsun diye katılır. Maddi manevi anlamda kendini yoruyorsan o yarışmaya kazanmak için gideceksin. Gerçekten bir kez daha tebrik ediyorum seni. Bu düşüncenden dolayı... Bu düşünceyi "pumping iron" filminde arnold söylüyordu. İnsanlar yarışmaya tecrübe olsun diye gider ama benim farkım ben kazanmak için gidiyorum demişti. Trabzondaki benim hocam da beni yarışmaya sokmak istiyor ama ben kazanabileceğimi düşünmediğimden katılmıyorum. Senin kategorinde girecektim bende ama girmiyorum. Ki sen bu fizikle beni geçersin seni gördükten sonra zaten girmem :)

Estafueullah kardesim aylardir diyet yapiyorum ciddi bir emek harciyorum hem maddi hem manevi hemde antrenorluk yapiyorum salonda,ve insan bu emeğin karsiligini bir sekilde almak istiyor

Estafueullah kardesim aylardir diyet yapiyorum ciddi bir emek harciyorum hem maddi hem manevi hemde antrenorluk yapiyorum salonda,ve insan bu emeğin karsiligini bir sekilde almak istiyor
Aynen öyle umarım istediğin sonucu alırsın.

Hocam tebrikler super form yarismadan basarilarla donersin insallah ancak daha 50 gun var diyorsunuz biraz erken degil mi bukadar kuruluk icin ?

Cidden güzel kurumuşsunuz şimdiden. Yalnız ben mi göremedim bilmiyorum ama hangi kategoride girmeyi düşünüyorsunuz yarışmaya

Back
Yukarı