davidsylveria
Üye
Arkdaslar yorumunuzu bekliyorum..
Son düzenleme:
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
sagol semih definisyona gireli dha 2hafta oldu son 1 ay hzlandircam umuyorm minimum kas kaybiyla podyumda olurumo yarışmada çıta nedir bilmiyorum ama iyi vücut
Ķrdsm boy 1.86 kilom 88[DOUBLEPOST=1423221028][/DOUBLEPOST]Kardes boy ve kilonu yazarmisin merak ettimde
Sagol kardsm ..''vay masallah'' dedim istemsizce.
Turkiyede giricem kardesim men physique milli takim secmeleri .. insllh hyrlisi olur..Yolun acik olsun turkiyedemi girceksin yarismaya vallahi tebrikler
29 yasndym krdsmInsallah kardesim en hayirlisi olur kac yasindasin bu arada
Tesekkur ederm bodykazim yag oranim 7 hala 5 e dusmem lazm dha eksigm var insallah podyuma kadar bu eksiklikleri gdericemNisana süper görünüyorsun formunu koru ve devamlı egzersiz çalış zaten eminim iddialısın bu spora daha görkemli daha başarılı olman dileğiyle
![]()
![]()
![]()
![]()
İNŞALLAHTesekkur ederm bodykazim yag oranim 7 hala 5 e dusmem lazm dha eksigm var insallah podyuma kadar bu eksiklikleri gdericem![]()
Sagol kardsm kaliperle olctum bi kac farkli yerden 7 gosteriyor.. cok su ve tuz tuketiorm hala belki o yuzden yag oranim 7 nin uzerinde gorunuyor iyi dileklerin icin tekrar tesekkur ederm krdsm ..Vücut yağ oranın 7 gibi gelmedi bana sakın yanlış anlama zaten önemli olan rakam değil görünüştür. Estetik vücudun var. O yarışmaya forumdan bir kişi daha girecek. İkinizede başarılar. Sen de iyisin. Umarım senin de istediğin olur...