Nitro Tech Kullananlar yardım..!

Dün üye olduğum spor salonundan muscle tech in nitro tech ürününü aldım kapağın etrafındaki koruma bandını söktüm kapağı açtım ama herhangi bir jelatin çıkmadı acaba bütün nitro techlermi böyle yoksa benim aldığım ürün sahtemi çok tereddütteyim yardım lütfen...

Yurtdışından getirttiğim nitro-techlerde sadece kapagının üstünde naylon kaplama vardı. Kapağın altında jelatin yoktu. Orjinalliklerinden hiçbir şüphem yok çünki güvenilir bir yerden temin etmiştim. Türkiye'ye gelen ürünlerde varmı orasını bilemem ama jelatin olmaması muhtemel.

Çok teşekkür ederim içimde şüphe vardı daha önce kullanmadığım için bide sahtelerinin çok olduğunu duyunca kuşkulandım bende

ben de de bu şekilde.aldığım yerden gözüm kapalı alırım ürünleri.ama geçen hafta nitrotech aldım hep gri ölçek çıkardı içinden bu sefer siyah çıktı.sizde de böyle mi?

Ölçek rengi fark edebiliyor bana bir keresinde bal rengi bir keresinde beyaz çıkmıştı.
Eğer aldığın yer yurt dışından getiriyorsa bu normal. Arkadaşım aracılığıyla getirdiğim zaman bende de çıkmamıştı ama ABD'den bir shoptan almıştı.

Back
Yukarı