KeoS
Üye
merhaba arkadaslar uzun bi aradan sonra ilk mesajimi atiyorum foruma baslikta yazmis oldugum No-xplode+cell mass+nitrix kombinasyonunu bugun uygulamaya basliyacagimdan sizinde oneri ve goruslerinizi almak istedigim icin bu konuyu actim
vg'ye 3 yil mukemmel bir duzende devam ettikten sonra 6 ay ara vermek zorunda kaldim simdi ise 3 aydir eskisi gibi duzenli devam ediyorum haftada 4 gun antreman yapiyorum eger partner bulabilirsem 5'e cikartacagim gunde 4 ogun yemek yiyorum urunlerimi kullanma seklim ise soyle olacak
antreman gunleri
8:00 1 olcek cellmass 5 dk sonra 3 tablet nitrix
8:45 kahvalti
11:30 3 tablet nitrix
12:00 ogle yemegi
3:15 antreman oncesi yemegim
4:55 2 olcek no-xplode
5:30 antreman
6:45 antreman sonrasi hemen 1 olcek cellmass 10 dk sonra 1,5 olcek whey
7:30 aksam yemegi
buradaki sorum nitrixi cellmasla beraber hemen arka arkaya alipta bi problem yasayan oldumu acaba simdiye kadar,sizce nitrixin 2 kez kullanilmasi yeterlimidir yeterli degilse 3. kullanim aksam 9:30'da olsa bi sakincasi olurmu acaba tum tavsiye ve yorumlar icin simdiden tesekkurler
vg'ye 3 yil mukemmel bir duzende devam ettikten sonra 6 ay ara vermek zorunda kaldim simdi ise 3 aydir eskisi gibi duzenli devam ediyorum haftada 4 gun antreman yapiyorum eger partner bulabilirsem 5'e cikartacagim gunde 4 ogun yemek yiyorum urunlerimi kullanma seklim ise soyle olacak
antreman gunleri
8:00 1 olcek cellmass 5 dk sonra 3 tablet nitrix
8:45 kahvalti
11:30 3 tablet nitrix
12:00 ogle yemegi
3:15 antreman oncesi yemegim
4:55 2 olcek no-xplode
5:30 antreman
6:45 antreman sonrasi hemen 1 olcek cellmass 10 dk sonra 1,5 olcek whey
7:30 aksam yemegi
buradaki sorum nitrixi cellmasla beraber hemen arka arkaya alipta bi problem yasayan oldumu acaba simdiye kadar,sizce nitrixin 2 kez kullanilmasi yeterlimidir yeterli degilse 3. kullanim aksam 9:30'da olsa bi sakincasi olurmu acaba tum tavsiye ve yorumlar icin simdiden tesekkurler