Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
21 yaşına kadar uzayabilirsin uzamanın durduğunu nerden biliyorsun el filmi mi çekitrdin ortopediden oradan mı anladın ki ben napıcam bilmiyorum el filmi çekitrince anlaşılıyor muş galiba uzama bitti mi diye bu doğru mu ki yani bu durumu öğrenmek beni rahatlatır
darty21 kardeşim sırf senn için foruma üye oldum
ben 19 yaşındayım boyun 1.98.sen 1.91 cm'm diyorsun ağlıyorsun şikayet ediyorsun.kardeşim 1.91 boy gayet iyi bir boy kesinlikle kendime göre yorumlamıyorum genel olarak bakıyorum olaya üst baş ayakkabı eş bulamıyorum diyorsun benm boym 198 olmasına rağmen çok rahat bulabiliyorum kardeşim 47 numara ayakkabı giyiniyorum üst baş xxl giyiyorum kıyafet konusunda hiçbir sıkıntı yaşamıyorum.yatağa sığmıyorum diyorsun normal boyutlu yatakların bir uzun modeli var onlardan alacaksın kendine rahat rahat sığacaksın benim gibi.45-46 numara ayakkabı her yerde var özellikle bir kaç internet sitesinden en az 150 çeşit ayakkabı var.
bence senin kompleks yaptıgın olay zayıf veya vücudunun iyi olmaması.bende de aynı sorun vardı 1 sne boyunca vücudumu şekle sokmak içim çok çabaladım Allah'a şükür güzel vücudum var ve boyumdan da hiç şikayetçi değilim.dünyada sadece sen bu boyda değilsin sonuçta dünyada 100 milyon insan 190 sınırının üstünde.1.90 boy şuan için gayet iyi.ben fazla uzadım ayrı mesele.kız bulamıyorum diyorsan da bişeler düşünürüz sana çok müzdarip olmussun bu konuda ama senin yerinde olsam vücudumu şekle sokmaya bakardım.sonrası zaten sana gıptayla bakarlar.
sağol arkadaşım moralin için ama ama yapacak bir şey yok sanırım ben 1 92 yim 1 90 değilim ama keşke 1 90 ı geçmese idim 2 cm bile fark yani yolda yürürken benden uzun çocuk 100 de 1 görüyorum öyle diyim demek çok uzunum ve bu beni mutsuz da ediyor çoğu zaman bende uygun tişört bazen bulamıyorum yani ama sen kendinle barışıksan sorun yok sen 1 98 sen nasıl oldu sporla flnmı yoksa genlerle birine fln mı çektin yani 1 95 i geçmek zor iş benim yakınlarımda akrabalarım arasında maksimun 1 94 biri var babamım yeğeni. ama ben bir kaç cm kısalmayı isterdim bende üzerime rahat gelen tişörtler bulamıyorum hep 2-3 cm büyük olduğum için oluyor yani 2-3cm yüzünden herşey uymuyor sorun oluyor
1 92 çok uzunum işte etrafımda ben kadar adam yok hep 1 90 aşağısı keşke bende bir kaç cm kısalabilsem ama ruyamda belki olur bunun yoludda yok ben şimdi 1 85 hatta 1 80 olabilmek için neler vermezdim. ama bak ünlülerden shakira kariyerine başladığında boyunun 1 50 olduğunu söylemiş şimdi 1 56 olarak geçiyor bir de tom cruise ilk aktörlüğünde yani 25 li yaşlarında boyu tam 1 70 miş şimdi 1 72 metre olarak geçiyor demekki bir yolu var bir kaç cm uzamanın ki onlarda değerlerlendirmiş yani bazı ürün besin veya birşeyler bir kaç cm uzatabiliyor yetişkin bir insanı tom cruise un boyu 10 yıl önce 1 70 miş shakirada 1 50 imiş
istersen msn adresimi ekle senle bir konusalım.çünkü saçma sapan bir kompleksin içindesin.dünyada bunca tekerlekli sandalyede insanlar var onlar eminim ayağa kalkayım da boyum 2.20 olsun diyorlardır.küçüklüğümden beri hayal ettiğim boy 1.92 falandı.16 yaşındayken 190 dım.sonra 192 olunca tamam dedim süper.ama sonra aile baskısı ve sonra bende basketbol aşkı tutustu.3 sene üst düzey oynadım.sonra bazı nedenlerden dolayı bıraktım.ama 16-17 yaş arası yani 1 sene boyunca çok zayıftım sürekli nesquik mısır gevrekleri balık yağı haplarıyla vücudun gelişimini destekledim.ve boyum şuan 198 durdu.1.5 senedir halter ağırlık vs.amatörce çalıstım belim ince omuzlarım geniş.üçgen vücutluyum yani.bence sende vücut yapmaya bak.saçma sapan şeyleri sorun etme.benim ailemde uzun babam 186 annem 1.74 genetiğe de baglı boy uzama.dediğim gibi kız bulamıyorsan ya da üst baş ayakkabı falan her konuda yardımcı olurum.sen güzel kafanı yorma böyle şeylerle.dağ gibi adamsın işte içinden ben dağsam sen nesin diyeceksin ben hem dağ hem tepeyim =) neyse dediğim gibi 192 boy süper boydur.ama yine bazı şeyler aklında soru işare olarak varsa msn adresimi iste özelden veririm konusuruz.kib
arkadaşlar ikinci kez sorucam dorurüzgün cevap alamadım durum ciddileşiyo 17ye girmeme 3-4ay kaldı ben 177-78 arasındayım yaşıtlarım aldı başını gitti ben böle.(babam 187 annem 165)hiç fena boylar deil hani ben neden böleyim
Arkadaşlar istisnalardan bahsetmezsek eğer 17-18 e kadar uzar artık 18den sonra çok birşey bekmemeyin istisnalar hariç biri çıkar der 30 yaşına kadar uzar uzmaıştır birşey diyemem ama her 100 kişiden 95i 17 yaşından sonra uzasada çook az uzar şüpheniz olmasın..istisnalar hariç
valla erkekte estetik boy 185-19O arasıdır... bayanda ise 175-18O arasıdır ama tabi üst sınırda +2cm lik fazlalık ta göz çıkarmaz... bayanda 182cm erkekte ise 192cm gibi
bence boyun iyi! dert etme pek... şunu da unutma türkiyede çok uzundur 187-194 arası.. 195 ve üstü uzun değildir dev kategorisine girer
bir de şunu merak ettim hollandada güya deniyor ki erkekte 185 boy uzun değil orta boy doğru mu bu acaba? bazı kızlar 192cm yi bile görüyormuş orada...??!? bana pek inandırıcı gelmedi gerçi.. her ülkede kısa da vardır... ama ortalamalrı erkekte 184cm bayanda 175 cm sanırsam...
benim boyum 1.64 yaş 16 yeni qirdim 3 ay kadar body yaptım hiç uzamadım 1 ay bıraqtım beslenme fln hiç yapmadım 1-2 cm boyum uzadı ve 4 kilo werdim.. 1.70-1.-72 oLsam bana yeter... baba 1.75 anne 1.55 sizce uzarmıyım
benim boyum 1.64 yaş 16 yeni qirdim 3 ay kadar body yaptım hiç uzamadım 1 ay bıraqtım beslenme fln hiç yapmadım 1-2 cm boyum uzadı ve 4 kilo werdim.. 1.70-1.-72 oLsam bana yeter... baba 1.75 anne 1.55 sizce uzarmıyım
17 yaşındayım benimde boyum 1.69 ve 5-8 cm arası uzamak istiyorum ama hayırlısı tabi olur yada olmaz çok problem etmiyorum ama bana kalırsa kısa olmaktansa biraz fazla uzun olmak daha iyi erkeğin uzunu çok abes olmaz fakat kısası hoş olmuyor
benim boyum 194 herşey lise 2'nin yazında oldu birden hayal edemeyecegim kadar uzadı.Ben hareketle filan boy uzuması olacagına inanmıyorum.Basketbolda uzatmıyor arkadaşlarımın hiç uzamadı hep aynı.Tabi insandan insana degişebilir. 21 yaşındayım 1.5 sene once boyum neyse şimdide o hiç degişmedi...
benim gözlemlerime göre bıy uzaması sakal çıkmaya başladıkdan sonra duruyo. daha önce biryerde duymadım fakat kesin 2 si arasında bir bağ var buna inanıyorum
ben 16 yaşıma yeni girdim boyum 185 nerdesye hergün basketbol oynuyorum ve süt içiryorum ama boyum 4 aydır falan uzamıyor acaba durmuşdur durmadıssa ne kadar uzar