Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
herkese meraba ben 16 yaşındayım(1995).ben 4 aydır spora gitmeme rağmen verim alamıyorum,yani 4 ay önceki durumumla şu anki durumum arasında 1 cm fark var.sizce normal mi?düzenli beslenirim ve günlük proteinimi mutlaka alırım ama olmuyo spordan yavaş yavaş soğuyorum
karbonhidratada önem ver zmanla arttır karbonhidratı devam et her calısmadan sorna gelişemezsin belki 7-8 ay sabit kalıcaksın hic ölcü alamıcaksın sonra bir anca gelecek her calısan şişseydi ohooo
karbonhidratada önem ver zmanla arttır karbonhidratı devam et her calısmadan sorna gelişemezsin belki 7-8 ay sabit kalıcaksın hic ölcü alamıcaksın sonra bir anca gelecek her calısan şişseydi ohooo
Söyledikleri kesinlikle doğrudur. Gelişimin normal her zaman söyledim gene söyliyorum değişim beklemeden yapicaksin bu sporu o zaman biyerlere gelirsin. 4 ayda hiç birşey olmaz demek istemiyorum ama gerçekten yeni biri için öyle. Beslenmeye dikkat edip düzenli gittikten sonra 1. yil'i doldurduğunda değişiklikler gözle görülür farkedilicektir. Sağlam bi vucut yapmak istiyorsan 5 sene gerekiyor... Sakın gözün korkmasin bir süreden sonra bağlaniyosun zaten birakamiyosun