Pısırıkkatil
Üye
Zaten yapma bro.senin yerinde olsam bende yapmazdim.hadi eyvallahYorum yapmak istemiyorum...
Zaten yapma bro.senin yerinde olsam bende yapmazdim.hadi eyvallahYorum yapmak istemiyorum...
AdamsınHocam merhaba, vücuttaki yağ oranınızdan tutun genetiğinize yaptıgınız sporun ne derecede etkili olduguna kadar bir çok değişken mevcut. Benim ilk 3 aydaki değişimin herhangi bir etken kullanmadanki değişim, zaten naturel oldugu belli oluyor, vücut naturelken çok dolmaz, mekanizmamız total yağ ile beraber kilo almaya yada kasla beraber o kiloyu vermeye programlı yani arada bir yerde kalıyor bu ek maddeler olmadan. Belki beslenmeniz yeterli değil ya da idmanlarınız yeterli değil, ya da vücudunuzda yağ dağılımı var, kas yapıyorsunuz ama fark edemiyorsunuz henüz bunların hepsi olabilir. Boşuna kendinizi heba etmeyin, varsa resimlerinizi paylaşın yardımcı olmaya calisirim. Bu arada kortizol hormonu falan gerekmiyor, siz doğal bir sporcu iseniz antrenmanlarınızın uzunlugunu 1 saat max 1-5 saat (yeterli beslenip dinlenebiiyorsanız) öneriyorum[DOUBLEPOST=1544390981][/DOUBLEPOST]
Rica ederimAdamsın
Seviyeli yorum ve önerilerin için teşekkür ederim![]()
Ooo sen bayaği Avrupa ve olimpia seviyesini mi hedefliyorsun?yani hedefinde sadece avrupa mi var?yoksa ifbb pro olmak ve ilerisine gitmek var mi?
Ooo sen bayaği Avrupa ve olimpia seviyesini mi hedefliyorsun?yani hedefinde sadece avrupa mi var?yoksa ifbb pro olmak ve ilerisine gitmek var mi?
Bu tur seyler cook zor,savas cebeciyi izle derim o ifbb islerini cok guzel anlatmakta.yapilan sporcularin kendilerine olan masraflarini vsleri.zaten ulkemizde dde ifbb o kadar az ki.umarim basarirsin.hatta bu yarisma seylerinide arastir.mesela ornek vereyim arnold klasik kazanan direkt olimpia yolunu tutuyordu ornegin.yani kaliteli yarismalara cik.bol sansSu an planim sadece o seviyeye ulasmak, yag ve kas seviyesi o konuma geldikten sonra dusunebilirim. Zor bir is gerçekten
O tür kişiler ile ilgilenmiyorum iyi dilekleriniz için teşekkürlerBu tur seyler cook zor,savas cebeciyi izle derim o ifbb islerini cok guzel anlatmakta.yapilan sporcularin kendilerine olan masraflarini vsleri.zaten ulkemizde dde ifbb o kadar az ki.umarim basarirsin.hatta bu yarisma seylerinide arastir.mesela ornek vereyim arnold klasik kazanan direkt olimpia yolunu tutuyordu ornegin.yani kaliteli yarismalara cik.bol sans
Bu tarz hedefi olan adamın egosundan başka bir şeyi olmayan kişiler yerine bu işte başarıları/tecrübeleri olan kişileri dinlemesi/izlemesi lazım.Bu tur seyler cook zor,savas cebeciyi izle derim o ifbb islerini cok guzel anlatmakta.yapilan sporcularin kendilerine olan masraflarini vsleri.zaten ulkemizde dde ifbb o kadar az ki.umarim basarirsin.hatta bu yarisma seylerinide arastir.mesela ornek vereyim arnold klasik kazanan direkt olimpia yolunu tutuyordu ornegin.yani kaliteli yarismalara cik.bol sans
Bu tarz hedefi olan adamın egosundan başka bir şeyi olmayan kişiler yerine bu işte başarıları/tecrübeleri olan kişileri dinlemesi/izlemesi lazım.
Üslubu kötü veya iyi, arkadaş haklı.Yorum yapmak istemiyorum...
Tam olarak ne demek istediğinizi inanın anlayamadım?Üslubu kötü veya iyi, arkadaş haklı.
ayıptır sorması aylık ilaç masrafın ve ayrı olarak beslenme masrafın nedir.ve evet genetik çok değerli bir şey3 aya kadar kürsüz, 3 aydan sonrasında çok basit ve düşük doz etkenler var. Amacımda belirttiğim gibi klasik fizik kategorisi vücut inşaası yapmaya uğraşıyorum, bu tip vücutlar malesef ki natürel olarak yapılamaz. Tabiki naturel olmayan herkes iyi bir genetiğe sahip de değildir, yani mutlaka genetiğinizi proporsiyonlarınızın ve tepkilerinizin iyi olması gerekmekte.
Tam olarak ne demek istediğinizi inanın anlayamadım?
Dostum bu postundan sonra ne kadar bilgisiz olduğunu anladım.ilaç basan adam 2 saat calismasi normaldir benim arkadasim yarisma vaktinde gunde cift split yapardi. Demissin 3 saat idman yapardim diye sen bu kadar uzun calisip buyumeyi bekliyorsan zaten komedi.simdi gidpte 3 saatte split yaparsin sonrada split kotu olur.hayir full bodyde her kasa 1 hareket yaparsin.setler arasi 1 dk hareketler arasi 2 dk dinlensen her hareketi 4 set yapsan zaten 45-50 dk surer sen nasil bir full body yaptin?
Senin gibilerin en büyük hatasi hic okumamalari ve hazirci olmalari ve sunu da diyim ilac mi sorusuna evet ilac ve emek.bu arkadas 4 ayda kac kg almis Adam 20 kg almis.naturel bir adam. Bu kadar saf kasi 4 yilda alir.adam 4 ayda almis ilac mi diyirsun ya evet ilacin gucu bu kadar fazla kimsede bana masal okumasin.sen halan daha bu kadar hizli gidecegini saniyorsanda birak bu hayali
evet her zaman saygı ama ağır saçmalayıp üste çıkmaya çalışmak da saygı değil ego işidir.insan forumdan da öğrenir bilgi de paylaşır ama gerçekten öğrenmek isteyen adam açar okur öyle fitness dergisinden de değil.makale okur.Forumlarda soru sormak araştırmak değilmidir? Ayrıca en büyük bilgi"karşındaki insana güzel ahlağın gereği kibar ve alçak gönüllü davranmaktır" ne kadar haklı olursan ol.
Bilmiyorum ama ben bu kültür ile büyüdüm ve büyüklerimden hep bunu gördüm