Nutrend %100 whey protein

Etkisi nasıl nutrend whey proteinin

• İyi

Votes: 0 0,0%
  • Orta

Votes: 1 50,0%
  • Kötu

Votes: 1 50,0%
  • Çok iyi

Votes: 0 0,0%

• Total voters
    2
Weider hardcore whey indirimde onumu alsam yoksa 300 tl verixem zaten 50 lira daha koyar 94 servislik nutrend mi alsam diye dusunuyorum nutrend nasil yoksa weidermi alsam weider ama 50 servis olarak gelicek cunku gunde 2 servis alicagim icin tarihi yaklasmis weider in yardimci olun lutfen hardline dusundum oda kalitesiz kalir bunlarin yaninda diye dusundum yardimci olun lutfen

ya şu weider fanboylarını hakikaten anlamıyorum. supplementler.com'daki indirimi gördüysen dikkat et 30 haziran'da tarihleri bitiyor. ben olsam onun yerine optimum veya supplementlerin ürünleriyle kombo yapardım. emin ol weider yerine alabileceğin çok daha iyi ürünler var piyasada. weider diyen net ama net fanboydur.

ya şu weider fanboylarını hakikaten anlamıyorum. supplementler.com'daki indirimi gördüysen dikkat et 30 haziran'da tarihleri bitiyor. ben olsam onun yerine optimum veya supplementlerin ürünleriyle kombo yapardım. emin ol weider yerine alabileceğin çok daha iyi ürünler var piyasada. weider diyen net ama net fanboydur.
Coca cola pepsi cola turka farki gibidir bu isler fanlikla alakasi yok ustat.

Hepsi benzer değerde aminoasit içeriyor, biraz da bütçene keyfine bağlı , ben olsam 2 seçenek arasında servisi daha uygun olanı alırdım , ama optimum da weiderle kafa kafaya kaliteli bir markadır bi tık daha ucuz mesela oda alınabilir

Suplementler.com dikkat et son tarihi ürünler satabiliyor. Onun yerine nutrend alabilirsin. Gayet kaliteli bir ürün ve porsiyonu da gayet iyidir.

Back
Yukarı