Nutrex anabol 5 ( 120 kapsül )

SLM ARKADAŞLAR NUTREX ANAPOL 5 VAR ELİMDE DAHA KULLANMAYA BAŞLAMADIM.ÜZERİNDE HERGÜN 2 ADET ÖĞLE YEMEĞİYLE 2 ADET AKŞAM YEMEĞİYLE ALINMASI SÖYLENİYOR.İDMAN GÜNLERİ ALSAM SADECE OLMAZ MI 4 ADET.YADA İDMAN GÜNLEERİ 4 ADET İDMANDAN SONRAKİ GÜNLERDE 2 ADET Mİ ALSAM.SİZ DEĞERLİ HOCALARDAN TAVSİYE BEKLİYORUM LÜTFEN.2 SENEDİR BU SPORLA UĞRAŞMAKDAYIM 6.AYDAN SONRA DEVAMLI BETANOX VE WHEY PROTEİN KULLANDIM BİRDE BCAA 5000 HALADA KULLANMAKTAYIM.bench_O

edit : büyük harf yasaktır

Son düzenleyen: Moderatör:
ustunde ne yaziyorsa o sekilde kullanacaksin... istedigin gibi kullanirsan ,hem zamanini hem parani harcarsin. hic bir sonucta elde edemezsin bana gore.....

Ürünün prohormon oldugunu biliyorsun herelde? yani supplement ile steroid arası birşey. Ve ustunde ne yazıyorsa o sekilde kullanılmalı cunku normal supplementler gibi değil vucudda anabolik etki yaratıyor.

şu rpohormonları kullanıpta etkileri hakkında cevapverecebilecek sporcu varmı
prohormonlara giriş hakkında çeşitli makaleler var forumda ama kullanacak kişiye zararları bahsefdilmiş acaba yararı ne ?yani steroid e yakın bi yararı sağlarmı
bende 1 başlık açmıştım halodrol Lg scienses ın Meythl 1D mastrol ve formadrol aynı zamanda animal ın stakları hakkında ama cevap bulamadık
kullananlar yorum yaparsa sevinirim

Back
Yukarı