Nutrex Muscle Infusion Black (Blend Protein)

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 39 72,2%
  • Orta karar

Votes: 13 24,1%
  • Başarısız

Votes: 2 3,7%

• Total voters
    54
ben uzun süre myofusion kullandım Danny, şimdi nutrex kullanıyorum tadı gayet güzel, myofusion'a göre daha hafif ve suyla karıştırınca myofusion'dan daha lezzetli oluyor, ama sütle myofusion daha lezzetli...
yadırgamadan kullanabilir...

anladım söledim kendisine :)

ya bu arkadaşım garip az adam o.n aldı vanilya yok neymiş sıkıcıymış al sen iç dedi :) myfusıon aldı off ya çok tatlı dedi :)

adam tozu içerken zevk almak istiyor :) haha

valla nutrex lezzetli bir toz, tadı baymıyor tam kıvamında bir lezzeti var,gasparide o bayma durumu vardı biraz...

arkadaslar ben ıkı kutudur nıtrotech kullanıyormda lanet cok hızlı tukenıyor.ogrencıyım sıkıntıya sokuyor malum.ama ısede yarıyor ınkar edılemez.bır antrenmandan sonra bırde hergn kahvaltıdan sonra kı ara ogunde dogal gaıner yapıyorm bır olcekte ona kullanıyorm. sımdı nutrexe gecsem sızce nasıl olur,tavsıye eder mısınz? bu sekıldekı kullanımda ıyı sonuc verır mı? elımde bırde kullanmadıgım optımum creatın var.bununla nutrex ıyı sonuc verır mı? yoksa nıtroya devam mı edeyım? bıraz fazla soru sordum sanırım ama nutrex kafamı karıstırdı acıkcası.sımdıden tesekkurler.

arkadaslar ben ıkı kutudur nıtrotech kullanıyormda lanet cok hızlı tukenıyor.ogrencıyım sıkıntıya sokuyor malum.ama ısede yarıyor ınkar edılemez.bır antrenmandan sonra bırde hergn kahvaltıdan sonra kı ara ogunde dogal gaıner yapıyorm bır olcekte ona kullanıyorm. sımdı nutrexe gecsem sızce nasıl olur,tavsıye eder mısınz? bu sekıldekı kullanımda ıyı sonuc verır mı? elımde bırde kullanmadıgım optımum creatın var.bununla nutrex ıyı sonuc verır mı? yoksa nıtroya devam mı edeyım? bıraz fazla soru sordum sanırım ama nutrex kafamı karıstırdı acıkcası.sımdıden tesekkurler.

bence denne derim hele muschleteceh e süper diyosan bu san uzay gemisi gelmesi lazım:D

valla nutrex lezzetli bir toz, tadı baymıyor tam kıvamında bir lezzeti var,gasparide o bayma durumu vardı biraz...
iki aydır myofusion kullanan birisi olarak, onun yoğun tadına alıştığımdan mıdır nedir, bugün aldığım nutrex'in tadı bana nesquik gibi geldi..
bir de kapak jelatinini sökerken, tüm dış ambalajının tek parça ve yapıştırma olduğunu gördüm, altında orjinalliğini gösterecek herhangi bir obje kalmıyordu..
garibime gitti, tat ve ambalaj olarak sizinkiler de böylemiydi?

iki aydır myofusion kullanan birisi olarak, onun yoğun tadına alıştığımdan mıdır nedir, bugün aldığım nutrex'in tadı bana nesquik gibi geldi..
bir de kapak jelatinini sökerken, tüm dış ambalajının tek parça ve yapıştırma olduğunu gördüm, altında orjinalliğini gösterecek herhangi bir obje kalmıyordu..
garibime gitti, tat ve ambalaj olarak sizinkiler de böylemiydi?

tat ve ambalaj olayı aynı.. gri bidonu kalıyor üstündeki jelatini çıkarınca.. aynı şeyi bende hissettim.. hatta speedtouch la özelden konuştuk bu konuyu.. normalde kulladıgım protein tozları shakerı yıkamamıssam eğer hemen çok kötü kokuyorlardı.. nutrex te hiçbir koku yok :) şüphelerim oldu ama sanmıyorum bir terslik olacağını.. yine de tekrar satın almayacağım..

Son düzenleme:
tat ve ambalaj olayı aynı.. gri bidonu kalıyor üstündeki jelatini çıkarınca.. aynı şeyi bende hissettim.. hatta speedtouch la özelden konuştuk bu konuyu.. normalde kulladıgım protein tozları shakerı yıkamamıssam eğer hemen çok kötü kokuyorlardı.. nutrex te hiçbir koku yok :) şüphelerim oldu ama sanmıyorum bir terslik olacağını.. yine de tekrar satın almayacağım..
Aynen, suyla çok kolay karıştığı için shakerda tortu bırakmadığından koku olayı da yok, valla birçok protein tozu kullandım ama bunu hiçbirine benzetemedim..

Yeni başladığım için ürün hakkında yorum yapmam doğru olmaz ama o içerken hissettirdiği bayağılık ile psikolojik olarak negatif bir etkisi olduğunu söyleyebilirim(:

bendekinin kokusu çok bariz duyuluyor valla, en iyisi sen bir deney yap, protein tozunu içtikten sonra shakerı yıkama, 5-6 saat kapağı kapatıp bırak bakalım o zaman o bilindik koku olacak mı?Bir denerdim ben senin yerinde olsam...

az önce bende bu ürünü satın aldım ve devamlı ürün aldığım yerden aldım.kutusu dediğiniz gibi komple bir ambalaj kapağı acmak için sökünce hepsini sökmek zorunda kalıyosun gri bidon bakalım kullandıktan sonra yorumlarımı yazıcam herkese iyi forumlar.

az önce bende bu ürünü satın aldım ve devamlı ürün aldığım yerden aldım.kutusu dediğiniz gibi komple bir ambalaj kapağı acmak için sökünce hepsini sökmek zorunda kalıyosun gri bidon bakalım kullandıktan sonra yorumlarımı yazıcam herkese iyi forumlar.

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler, kullanmaya devam eden arkadaşlar detaylı bilgi paylaşabilir misiniz.

Ürünü kullanıyorum, yaklaşık 3 hafta oldu. Benzer ürün olarak Myofusion, Syntha6 ve SNI'ın Pro Whey'ini kullandım.

Toz kıvamı olarak SNI'ın ürününe benzyior. Tad olarak Myofusion'a yakın diyebilirim.

Ancak diğer ürünlerde fark etmediğim, toz halinin biraz garip bir kokusu oluyor.

İçerik olarak Myofusion ve SNI'inkine en yakın.

Etki olarak diğerlerine göre farklı birşey fark etmedim. Gayet iyi, sonuç veriyor.

Son 3 haftadır Genrise Whey Isolate ve bazen Whey95'i ile karıştırıp kullanıyorum.

ürünün kapağını açmak isterken çıkarttığınız siyah jelatinin tamamını çıkartırsanız direkt gri kutu ortaya çıkıyor. ürünün üstü sadece bu jelatinden oluşma yani iki saniyede tamamen çıkartabiliyorsunuz isterseniz kutunun tüm üstünü. okudum diğer arkadaşlarda da öyleymiş.
satıcı bu ürün çok iyi tavsiye ederim dedi alırken. bugün 150 tl fiyata aldım nakit. etkilerini yazarım kullandıkça.

Son düzenleme:
ürünün kapağını açmak isterken çıkarttığınız siyah jelatinin tamamını çıkartırsanız direkt gri kutu ortaya çıkıyor. ürünün üstü sadece bu jelatinden oluşma yani iki saniyede tamamen çıkartabiliyorsunuz isterseniz kutunun tüm üstünü. sizde de böyle mi? bugün aldım ürünü.

evet aynen böyle.

Arkadaslar elimde bu toz mp assault ve aminomax 8000 var nasil bi kullanim onerirsiniz sabah toz ant. önce assault ant. sonra aminomax kullaniyorum tozu ant. sonra mi almaliyim

MUSCLE İNFUSİON yağ yakımı döneminde kullanılabilir arkadaşlar ben kullanıyorum.Bazı arkadaşların s6 ya alternatif olarak düşündüğünü gördüm ikisi kıyaslanamaz bile bunu burda belirteyim.ben ikinci kutumu aldım memnunum açıkçası.alınıp kullanılabilir bir ürün. tabi ben hep aynı ürünlerde kalmıyorum bu bitince myofusion alacagım mesela. ama ürün güzel :) saygılar

Dün gece saatler süren, Musclepharm mı Nutrex mi kararsızlığının sonunda Nutrex dedim ve siparişi verdim. Supplemenler.com'dan aldım gelince ürün hakkındaki yorumlarımı yazacağım.
Yanında musclepharm BCAA aldım.

Back
Yukarı