DearMrWilde
Üye
Merhaba arkadaşlar,
Forumunuzu uzun zamandır dışardan takip ediyordum velhasıl az evvel de üye oldum. Bu da ilk post
Ben Ocak ayında bel fıtığı nedeniyle acilen ameliyat oldum ve iyileşme süreci, fizik tedavi derken hayatım baya zarar gördü.
Şu anda belimde bir sıkıntı yok fakat son 1 yıl içerisinde 94 kg'dan 110 kg'a çıktım ve hiç spor yapamadım. Son iki aydır da sürekli diyete başlayıp 10 gün sonra bozup duruyorum. Bu arada boyum 191cm ve hiç bir zaman yağsız veya aşırı kaslı bir vücuda sahip olmadıysam da 1 yıl önceye kadar ideal bir görüntüye ve iyi bir çatıya sahiptim. Şimdi ise berbat bir haldeyim.
Başlangıç: 1 Ocak
Kilo: 110 kg
Hedef: 88 kg (Mayıs)
Boy: 191 cm
Spor: ?
DIYET
Sabah: 100 gr az tuzlu beyaz peynir
6-8 siyah zeytin
Domates, Salatalık, Yesil biber
Ara: -
Öğlen: 150-200 gr et/tavuk/balık
Az yağlı salata
Az yağlı birkaç kaşık sebze yemeği
Ara: 1 porsiyon meyve/1 bardak süt veya yoğurt
Akşam: 150-200 gr et/tavuk/balık
Haşlanmış sebze / Salata (yağsız ve tuzsuz)
Gece: 1 porsiyon meyve/1 avuç badem veya ceviz
***Haftada iki gün meyveleri ekarte edip karbonhidratı sıfırlamayı düşünüyorum.
***Alkol ve diyet kola yasak
Forumunuzu uzun zamandır dışardan takip ediyordum velhasıl az evvel de üye oldum. Bu da ilk post

Ben Ocak ayında bel fıtığı nedeniyle acilen ameliyat oldum ve iyileşme süreci, fizik tedavi derken hayatım baya zarar gördü.
Şu anda belimde bir sıkıntı yok fakat son 1 yıl içerisinde 94 kg'dan 110 kg'a çıktım ve hiç spor yapamadım. Son iki aydır da sürekli diyete başlayıp 10 gün sonra bozup duruyorum. Bu arada boyum 191cm ve hiç bir zaman yağsız veya aşırı kaslı bir vücuda sahip olmadıysam da 1 yıl önceye kadar ideal bir görüntüye ve iyi bir çatıya sahiptim. Şimdi ise berbat bir haldeyim.
Başlangıç: 1 Ocak
Kilo: 110 kg
Hedef: 88 kg (Mayıs)
Boy: 191 cm
Spor: ?
DIYET
Sabah: 100 gr az tuzlu beyaz peynir
6-8 siyah zeytin
Domates, Salatalık, Yesil biber
Ara: -
Öğlen: 150-200 gr et/tavuk/balık
Az yağlı salata
Az yağlı birkaç kaşık sebze yemeği
Ara: 1 porsiyon meyve/1 bardak süt veya yoğurt
Akşam: 150-200 gr et/tavuk/balık
Haşlanmış sebze / Salata (yağsız ve tuzsuz)
Gece: 1 porsiyon meyve/1 avuç badem veya ceviz
***Haftada iki gün meyveleri ekarte edip karbonhidratı sıfırlamayı düşünüyorum.
***Alkol ve diyet kola yasak