Ocensers supplement günlüğü

Halo yerine glutamin de tercih edilebilir recovery icin

nitro tech+creatine+glutamine diyorsun

ben diyorum ki 90 tl halo+ 90 tl novapor alsam 180 tl toplam

ama bu sefer creatine fazla gelir sanırım

Haloyu ben de dusunmusutum ama sicak bakmiyordum acikcasi sonra kombinsyonumu musabik birine gosterdim halo yerine glutamin onerdi.

vapor+halo+cretin de guzel durur.

vapor+halo+cretin

bu şekilde fazla yüklenmiş olmaz mıyız ?

Edit:nitro tech+optimum creatine (bunlar değişmez çünkü alındı) yanınada weider 400 gr glutamine

120 tl fiyatı 60 tl de bana kalır :D bu nasıl

Son düzenleme:
Evet ilk olacak daha önce sürekli optimum whey kullandım 1-2 ayda creatine kullandım optimum gene

6-7 ay lık bir aram oldu spora

şimdi 2 aydır gene başladım spora 2 aydır gidiyorum şu an

toplam 8.5 aylık bir bb geçmişim var

verdiğim arada vucudum mahvoldu hic beslenmeme dikkat etmedim

şu an 2 aylık çalışmamla anca eski halime gelebildim 6. ayın sonundaki halime yane

Evet ilk olacak daha önce sürekli optimum whey kullandım 1-2 ayda creatine kullandım optimum gene

6-7 ay lık bir aram oldu spora

şimdi 2 aydır gene başladım spora 2 aydır gidiyorum şu an

toplam 8.5 aylık bir bb geçmişim var

verdiğim arada vucudum mahvoldu hic beslenmeme dikkat etmedim

şu an 2 aylık çalışmamla anca eski halime gelebildim 6. ayın sonundaki halime yane

O zaman paranizi saklayin.

whey+ kreatin yeterince is yapcaktir. Buna kompleks amino da ekleyebilirsiniz isterseniz. Daha ileriki zamanlarda halo ve vapor dusunulebilir ama ilk etapta istediginiz verimi alamayabilirsiniz.

Et, yumurta, bulgur, yulaf, whey kombinesi en güzeli :)

sabah proteini mi içiyorum . Dershaneden geldiğim vakit 3 yumurta tahıllı ekmek ilen beraber, 3 saat sonra yulaf ,antr. sonrası protein akşam pilav ve tavuk göğüs

bu ve buna benzer şekilde ilerliyor beslenme programım kilom 70

@Predetal glutamine yerine kompleks amino mu diyorsunuz ?

Hangi komlex aminoyu önerirsiniz

biraz araştırdım Muscletech Nitro Amino güzel geldi gözüme siz ne düşünüyorsunuz :)

Son düzenleme:
Açıksa glutamine ve halo gereksiz. O kadar ara verdiğiniz için. Whey + creatine kullanacaksanız yanına bcaa ekleyin derim. Ayrıca glutamine de weider demişsiniz. Böyle saf ürünlerde markaya bakmayın. Aynı icerige sahip daha uygun markalar var

Her kafadan ayrı ses :)

bakın 70 kg yim yağ oranım düşük ektomorfum

kol 36 göğüs 100 omuz 119 bel 74

8.5 aylık bb geçmişim var 7 aylık bir aram oldu ve o aradan itibaren 2 aydır çalışıyorum

şimdi bu bilgilere dayanarak tan

elimde nitro tech protein tozu ve optimum creatine var

bütçem 180 tl bu 2 sinin yanına ne kombine edebilirim

söylerken nedenini de yazarsanız sevinirim glutamine ise neden glutamine bcaa ise neden

bcaa ya da neden bcaa değilde glutamine ya da başka bir şey her neyse bu şekilde yardımcı

olursanız çok sevineceğim çünkü herkes başka bir şey diyor

(bu arada aradan sonra tabi antrenmanım biraz zayıftı başta programımda basitti ama şu an eski formuma kavuştum , şu an antrenmanlarım şiddetli ve yıpratıcı

bunu da göz önüne alalım lütfen)

@Kauss hangi marka bcaa önerirsin

Son düzenleme:
Evet beslenmem biraz zayıf dershanede de bir şeyler atıştırmam gerekiyor. :)

bcaa+glutamine

Kauss glutamine nin gereksiz olacağını söylüyor arada kaldım :(

Evet beslenmem biraz zayıf dershanede de bir şeyler atıştırmam gerekiyor. :)

bcaa+glutamine

Kauss glutamine nin gereksiz olacağını söylüyor arada kaldım :(

Sevgili Oceners,

Istege bagli olarak aa tercih edilebilir dedim.Bu demek degilki illa ki alin. Kauss un dedigine katiliyorum saf urunlerde markaya bakmayiniz.

Ilk kombinasyonunuz illaki 10 urunden olusacak yada 10 urunden iyi verim alirim diye birsey yok.

Sanırım karar kıldım bcaa alacağım ama hangisini alacağıma karar veremedim

weider 2000 mi alsam yoksa,, bcaa da da weidere para yatırmaya gerek olmadığını mı

düşünüyorsunuz ,?

Son düzenleme:
Back
Yukarı