Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Karasan dedi:Vallahi, sol biceps demissin, ama resimde kanatlarin ve omzun daha cok dikkatimi cekti.
Bence biceplerin cok aman aman degil, ancak gordugum kadariyla, omuz ve kanatlarin guzel, oblik denen, kanatların altindaki parmak parmak kaslar biraz calismayla cok daha belirgin olabilirler.
Genel olarak oranti guzel, ve bulk donem icin oldukca formdasin, biraz su attigin zaman, kolayca define bir görünüm elde edersin.
Yalnız, görebildiğim kadarıyla, dietten sonra, göğüslerin, özellikle üst göğsün kaybolma (yani düzleşme) tehlikesi yaşayacak.
Diet yaparken, üst göğüslerine özel bir önem vermeni tavsiye ederim.
Mesela incline press yaparken set aralarinda, duvara karşı snav cekmek.
5 kiloluk ağırlık plakasını alıp, öne dumbbell kaldırma yapar gibi kaldırıp, o esnada göğüslerini kasarsan, üst göğsün çizgi çizgi ortaya çıkacaktır.
Sonuç olarak, bence gayet estetik bir fiziğin var, ama kolların hacmi yeterli değil.
Blitz dedi:Tebrikler Erhan gayet iyi bir vücut yapmışsın, 1.68 boyunda olmana rağmen, boyunu söylemesen gayet uzun ve ince duruyorsun. Ancak belirtmek isterim ki 1.68 lik bir insanda 41 cm. kolun böyle görünmesi imkansız. Benim boyum 1.83 ve kolum soğukken 41,5-42 ve aşağı yukarı aynı duruyor seninle. Aramızda 15 cm boy farkı ve baya kol uzunluğu farkı olmasına rağmen aynı ölçülerdeki kolların böyle durması çok mantıksız geldi. Senin kolun benimkine göre kocaman olmalı. Örnek göstermek amacıyla 1 adet fotomu ekliyorum, bu fotoyu biraz evvel bu mesajı okuduktan sonra çektim, en son kol çalışalı 4-5 gün oluyor. Gayet soğuk kollarım.
Bu yüzden kollarım 41cm. derken biraz abarttığını düşünüyorum. Öte yandan fiziğin gayet iyi ve kolların biraz geride kalmış, kanat ve omuz süper, kolların 41cm. olunca süper olacak.
Ayrıca diyet kolay gelsin ben de diyete yeni başladım oldukça zorlu olacak.
Karasan dedi:Blitz, resmini koyunca fark ettim ki, arkadasin kanat ve omuzlari gercekten cok cok iyi, bu sebeple kollari biraz daha ufak gorunuyor.
Omuz acikligina baktigimiz zaman, senin verdigin pozdan cok daha genis duruyor (sen gerci kendini yana dogru acmamissin, yoksa seninde cok daha genis dururdu)
ama sonuc olarak arkadas gibi poz versen eminim fark daha belirgin bir hal olur, kollarin daha ufak gorunur o zaman ve acikcasi arkadasin omuz ve kanatlarini cok takdir ettim.
Blitz, sanada gözlük yakışmış, bilimsel bir hava vermiş, Professor Muscles![]()
Blitz dedi:Karasan dedi:Blitz, resmini koyunca fark ettim ki, arkadasin kanat ve omuzlari gercekten cok cok iyi, bu sebeple kollari biraz daha ufak gorunuyor.
Omuz acikligina baktigimiz zaman, senin verdigin pozdan cok daha genis duruyor (sen gerci kendini yana dogru acmamissin, yoksa seninde cok daha genis dururdu)
ama sonuc olarak arkadas gibi poz versen eminim fark daha belirgin bir hal olur, kollarin daha ufak gorunur o zaman ve acikcasi arkadasin omuz ve kanatlarini cok takdir ettim.
Blitz, sanada gözlük yakışmış, bilimsel bir hava vermiş, Professor Muscles![]()
Evet kesinlikle dostumuzun vücudu çok güzel, ayrıca benim kolumun koyu zemine gelmesi, omzumun da açık renk zemine gelmesi talihsizlik olmuş, omzum yok gibi duruyor. Ben hala daha 40cm. kolun 1.68 boyda çok daha mükemmel durması gerektiğini savunuyorum; 1.63lük, 48-49cm. kollu Lee Priest'in Olympia yarışmacısı olması ve kollarının devasa görünmesi gibi. Öte yandan 1.78lik bir Olympia yarışmacısının kollarının bu kadar büyük durması için 60+cm. olması gerekiyor. Yine de tebrikler hoş bir vücut.
hsd dedi:gayet estetik kolunda öyle ama 40cm kol konusunda blitze bende katılıyorum
dexterrr dedi:hsd dedi:gayet estetik kolunda öyle ama 40cm kol konusunda blitze bende katılıyorum
benim omuzlar ve özellikle önkollarım kalın olduğundan herhalde kimse inanamadı 8) benim vücutda 40 cm kol emanet gibi durmuyorsa benim suçum mu? :lol: üstelik en nihayetinde 40 cm. hakan79 a da 50 cm degil demişlerdi :roll: