oguzbaba01
Üye
Herkese kolay gelsin. Yaklasik 7 aydir bu sporu yapiyorum 55kilodan 75 e ciktim boyum 1.80. Bu aldigim kilolar cok bilincsizdi resimlerde de belli oluyor zaten. Elimde ultimate whey ve nutrade bcaa var. Kreatin yada glutaminde almayi dusunuyorum. Ama asil soruna gelince belim cok kalin bel diyemiyorum hatta cunku beli olana hakaret olur direk gobek var bende. 7 ay duzenli degildi bu arada birkac haftalik aksakliklar ozel durumlar oldu gidemedigim haftalarda vardi. Sabahlari whey ve 4 yumurta sadece beyazi 100 gram lor 8-10 zeytin 150 gram yulaf sutle oglen tavuk pirinc saat 4-5 gibi tekrar tavuk pilav ve 1.5 saat sonra antrenman ant sirasinda bcaa ant sonra whey eve gelip tekrar tavuk pilav gece 20-22 arasi 100 gram fistik 23 gibi ya tavuk pilav yada son gunler 100 gram lor 3-4yumurta beyazi 1 saat sonrasida uyku. Sabah 8 de kalkiyorum ogrenciyim. Okul yok ama. Kosu yapamiyorum saglik problemimden dolayi o imkanim olsaydi sabahlari ac karnina yarim saat kosmayi tercih ederdim. İsin kisasi ne yapmam gerekiyor. Kilo alip hacimlenmekle kilo verip kuculmek arasinda kaldim yorumlariniz icin simdiden tesekkurler...