OKR Yağ yakım günlüğü | Ketojen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OKR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Zero karb kalori şeker olmasada insülini yükselttiği söyleniyor

Aslında imkan olacak Zero içip şeker değişimini ölçeceksin

Zero karb kalori şeker olmasada insülini yükselttiği söyleniyor

Aslında imkan olacak Zero içip şeker değişimini ölçeceksin
Ketostix var, diyet kola serbest deniyor ama bende insulini yükselttiğine inanıyorum. Splenda bulabilirsem tüketeceğim ama.

Yarın bazı sebeplerden dolayı yükleme yapacağım, yılbaşına kadar bir daha yükleme olmayacak. Bugün makrolar 1950 civarlarındaydı. Resim çekemedim.

Metformin bende yükleme günü akşam yemeği için kullanmayı düşünüyorum daha öncede kullanmıştım 4 yıl önceydi sanırım

Metformin bende yükleme günü akşam yemeği için kullanmayı düşünüyorum daha öncede kullanmıştım 4 yıl önceydi sanırım

Yükleme günlerinde,her öğünümde kullanıyorum. Glifor 1000.

Bugün;
200 gr yulaf
2 Adet muz
250 gr basmati
Dondurma
150 Gr makarna
3-4 litre diet kola
50 Kaju
1 kg yoğurt

Pişmemiş değerler, ketonun sevdiğim yanlarından biri bu glikojen depoların boş ve aldığın karblar yağ yerine depolara yönlendiriliyor. Genelde yükleme günlerinde yoğurt tüketmezdim fakat ekşi yoğurtda karşı iradem yok. Ekşi yoğurt ve pirinç...

Kola tüketmediğime eminim :D
O kolayla tüm emeğini çöpe atıyorsun. Kola yerine filtre kahve içebilirsin.

ben şöyle bir diyet uygulamıştım.

Et çeşitleri ağırlıklı olmak üzere, Yağlı bakliyat ( yer fıstığı, badem, fındık)
Süt ürünü yok denecek kadar az. Keto'da süt ürünü var ama son 1 aylık definisyonda kesmiştim.
Brokoli, marul, Ispanak, Patlıcan, Salatalık, kabak,
Karbonhidrat sadece yoğurt ve yulaf ezmesi, ( tatile yakın zamanlarda bunu da kestim)

Takipteyim forumda genelde keto gunlukleri en fazla 10 15 gün dayaniyo bicok kisi birakiyo yada gunlugu tutmayi bırakıyo umarim faydali olur bu gunluk herkes icin ve istedigin verimi alabilirsin ki ilk fotograf ve son fotoğraf arasindaki fark acik :D

Kola tüketmediğime eminim :D
O kolayla tüm emeğini çöpe atıyorsun. Kola yerine filtre kahve içebilirsin.

ben şöyle bir diyet uygulamıştım.

Et çeşitleri ağırlıklı olmak üzere, Yağlı bakliyat ( yer fıstığı, badem, fındık)
Süt ürünü yok denecek kadar az. Keto'da süt ürünü var ama son 1 aylık definisyonda kesmiştim.
Brokoli, marul, Ispanak, Patlıcan, Salatalık, kabak,
Karbonhidrat sadece yoğurt ve yulaf ezmesi, ( tatile yakın zamanlarda bunu da kestim)

Kolayı yükleme gününde tercih ettim, edilmemeli tabii ki. Profil fotoğrafındaki oran ideal oran. Kabağı nasıl tüketiyorsun?
Takipteyim forumda genelde keto gunlukleri en fazla 10 15 gün dayaniyo bicok kisi birakiyo yada gunlugu tutmayi bırakıyo umarim faydali olur bu gunluk herkes icin ve istedigin verimi alabilirsin ki ilk fotograf ve son fotoğraf arasindaki fark acik :D

Teşekkür ediyorum egemen. Umarım uzun soluklu olur

Kolayı yükleme gününde tercih ettim, edilmemeli tabii ki. Profil fotoğrafındaki oran ideal oran. Kabağı nasıl tüketiyorsun?

Yükleme gününde patates haşlama veya pizza ye ama kola içme, sana taçizane tavsiyemdir.
Şirketin Yemekhanesinde çıktığı zaman kabak dolması şeklinde tüketiyorum :) değilse alıp kendim uğraşmıyorum.
Kendim brokoli haşlıyorum sadece.

Son düzenleme:
  • Like
Reactions: OKR
--

Eklentiler

• Screenshot_2014-12-20-21-07-39.png
    Screenshot_2014-12-20-21-07-39.png
    58,6 KB · Görüntüleme: 480
Protein bu aralar düşük fakat tamamen hayvansal gıdalardan karşılıyorum. Tek tesellim bu yarın yağı biraz kısıp proteini arttırma zamanı. Yılbaşına kadar cheat day yok.

Eklentiler

• Screenshot_2014-12-22-15-35-36.png
    Screenshot_2014-12-22-15-35-36.png
    70,1 KB · Görüntüleme: 497
Back
Yukarı