deadliveeee
Üye
Merhabalar...
Belki bir çoğumuzun da yaşadığı bir problemdir kilo alamamak. Giydiğimiz kıyafetleri çuval niyetine giymek. Aslında sorun gibi görünse de bence sorun değil önemli olan tek şey yemek başka bir şey değil. üstelik çok da rahat alınır bu kilo ben hızlıca aldım(yaz tatili) ve verdim(okul vakti). Yaşın daha erken ilerde alırsın diyorlar da ben ilerde kiloyu alıp ne yapayım hem ben ideal kilomda olmak için uğraş veriyorum ardından da bir salona yazılırım diye düşünüyorum. Yaşım 17 kilo 59 ve boyum 184. Benim bu yaşlarda asıl fiziki yönden iyi görünmem lazım öyle değil mi
.Okul olduğu için günümün gündüzü full okulda geçiyor bir de dershane çıkartacağım başıma. sabah 8 akşam 6 okul+dershane olacak. Hal böyleyken kendime bir program hazırlamam gerek sanırım ama ben gayet tecrübesizim mesela sabah kalktığımda ne yiyeyim okulda ne yiyeyim vs vs vs. önerilerinizi yorumlarınızı bekliyorum. Ama bir ricam var lütfen okula haşlanmış tavuk haşlanmış yumurta sefer tasıyla pilav götür ve ye demeyin bunları inanın yapamam. Basit besinler olsun fındık ezmesi muz süt vs. yani gündelik yemeğin yanında..
Şimdiden hepinize Teşekkür ediyorum... Saygılar...

Belki bir çoğumuzun da yaşadığı bir problemdir kilo alamamak. Giydiğimiz kıyafetleri çuval niyetine giymek. Aslında sorun gibi görünse de bence sorun değil önemli olan tek şey yemek başka bir şey değil. üstelik çok da rahat alınır bu kilo ben hızlıca aldım(yaz tatili) ve verdim(okul vakti). Yaşın daha erken ilerde alırsın diyorlar da ben ilerde kiloyu alıp ne yapayım hem ben ideal kilomda olmak için uğraş veriyorum ardından da bir salona yazılırım diye düşünüyorum. Yaşım 17 kilo 59 ve boyum 184. Benim bu yaşlarda asıl fiziki yönden iyi görünmem lazım öyle değil mi

Şimdiden hepinize Teşekkür ediyorum... Saygılar...