Okula öğlen ve akşam için ne götürebilirim(Diyet)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lantis44
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar üniversitede iken öğlen ve akşam öğünlerini geçiştirmek için diyete uygun ne götürebilirim acaba fikri olan varmı ?

Süt götüreyimde ne kadar tok tutarki.Diyelim akşamıda okulda süt ile geçiştirdim eve geldiğimde sabaha kadar açıkmayacakmıyım deli gibi

Protein derken protein tozu felan mı yoksa protein içeren bir yiyecek mi ? Ortalama akşam 8 gibi evde olacağım için akşam 8den sonra bir şeyler yemek diyet için uygunmudur ki ?

lantis 44 ben lise öğrencisiyim kepekmeği gibi bir ekmeğin arasına yağsız peynir ve marul koy götür 2 dilim arasına

ben ders aralarında hep yarın yaglı 1 lt sut ıcerdım lsedeyken ama bence tavuklu sandvıc yada peynırlı sandvıcde olur

Tavuklu sandviç olabilr. tok tutması açısından yeşil elma güzeldir . 2 tane büyüklerinden yeşil elma al yanına .

2 haşlnmış yumurta , 2 dilim kepek ekmek,30 gr beyaz light peynir, salatalık, 2 dilim beyaz lahana,maydanoz...ikindi vakti (saat 5) : tuzsuz yer fıstığı ( yarım avuç) + sarı leblebi (tuzsuz yarım avuç) +25 tane kuru üzüm...ve tabi ki "su" ...

Ben okulda her gün ekmek, et, makarna pilav tarzı şeyler yiyorum tatlı almıyorum artık. Kola da içmiyorum. Diyet olmasa da sağlıklı beslenmeye başladım. 6 pack çıktı zaten de daha dolgunlaşsın istiyorum.

Back
Yukarı