simitci88
Üye
hocalar ve forumdaki arkadaslar size beslenme konusundada bisey danismak istedim ben okula gidiyorum onun icin hergun sabah 6da kalkiyorum ve 10da yatiyorum sabah kalkinca 1 dilim beyaz ekmek bitane yumurta bikac dilim peynir recel ve sut iciyorum aslinda gun icinde olsa bunlarin 3-4 katini bile yerim ama sabahin o saatinde canim hicbisey yemek istemiyo bide okula gittigim icin diger konularda yazan pilav makarna falan yiyemiyorum kantindeki en doyurucu sey tavuk doner oda yetmiyo onun icin gun icinde 2 tane falan yiyorum eve 5te geliyorum ancak ozaman saglam bi ogun yiyebiliyorum aksam yemegide genelde eve geldigimde yedigim yemeyin aynisi oluyo yatmadanda sut iciyorum ama bu beslenme yeterli olmuyo surekli acikiyorum hic kilolu degilim 175 boy 58 kg yum okul zamani degilde yaz tatilinde bile olsa gun boyu surekli yesemde kilo almiyorum bide gun icinde max sinav mekik barfix cekmek istiyorum ama zaten aldigim kalori cok az bide onlarla kalori harcarsam over training olmaktan korkuyorum napiym ben?