Okulda yiyebilceğim şeyler?

Lise öğrencisiyim.176 boyum 75 kilom.5 kilo versem yeter diye düşünüyorum.Ayrıca kasta yapmak istiyorum.Sabahları fazla bişey yiyemiyorum.Öğlenleri de okulda yiyorum.Okula götürebileceğim şeyler neler var :Dd

Onemli olan sabah kahvaltisi yapmaya calis mutlaka. Okula ide tavuk makarna salata vb besinler goturebilirsin. Kolay gelsin.

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bir kaba pilav ve üstünede 2-3 parca tavuk koy götür. Bende sabah spor yapıp okula gidiyorum ve okul kantininden yememeye çalış kolay gelsin :)

Büyüklerimiz bu konuya el atsa çok iyi olur bence okulda baya bi öğün atlıyoruz.Kantinden pis şeyler yemek yerine tavuk pilav ton balıklı salata götürülebilir.Başka önerisi olan varmı ? :)

atıştırma olarak etinin light çubuk krakeri falan var karbonhidrat olarak iyi ve lifli. ayrıca tuz, şeker içermiyor :)

Temel ana ogun olarak yiyebileceklerini arkadaslar yazmis ara ogun olarakda uzum suyu ve eti form urunleri kalorisi dusuk lif ve karbonhidrat kaynaklari iyi urunler bunlari yiyebilirsin

Ben sandwich götürüyorum kepek ekmekli eğer utanırsan öğle arası varsa dışarıda yiyebilirsin

Ben şöyle bir Program uyguluyorum eğer hoşuna giderse bir dene.
Sabah 7.30 -3 yumurta (2 beyaz 1 tam)
10.30 1 elma 500ml su
12.00 100-150gr tavuk göğsü pilav (üşendiğimde tavuk yapmaya cuma veya perş günleri ton balıklı sandviç light dardanel ton 15gr falan protein var içinde)
13.30 1 avuç ceviz 2 muz
15.30 salondayım
16.15 1 ölçek toz suyla
17.30 tonbalıklı sandviç
19.30 etli baklagil yada sebze bol su salata
19.30 23.30 arası yaklaşık 500ml daha su 400ml süt yatmadan 30dk önce sütle karıştırılmış whey protein

Ben.66kg yim 132 gr almam.lazım hesaplarsak 16gr sabah 20öğlen 15 tonbalıgı 2 ölçek toz 50gr 18 gr sütten 10 gr.akşam yemeği 128 le kapatıyorum günü

Dışarıdan Görenlerin Her Düşündüğüne Takılsaydık Çoğumuz Kendimizi Köprüden Atmış Olurduk :D Fazla Düşünme Böyle Şeyleri :cool:

Vücuduna önem veriyorsan biraz daha erken kalkıp sabah kahvaltını kuvvetli şekilde yapabilirsin . Okula ben genellikle badem-ceviz-fındık-Kuru siyah üzüm götürüyorum ara ögünlerde ihtiyaç oluyor . :) Sabahları yapamıyorsan kahvaltını sandviç yapabilirsin :)

Back
Yukarı