EinsteinBaran
Üye
ben şuraya biryere yerimi alayım tatil sonrası lazım olacak 

ben lisedeyim sabah 8 akşam 3 ona ne yapıcazOkul kaç saat sürüyor prof gibi hareketler yapmayın arkadaşlar. Sabahçı olan birisi öğlende gelir evine sabah kahvaltı eder çıkar okulda da bi kücük süt içersin öğlen olur zaten ee öğlenci de aynı şekil öğlen ye 3-4 süt fındık fıstık akşam olur haftada 1 gün etüt tarZı oluyordu onda da yarım ekmek döner yer günü kapatırsın korkmayı siZe kim öğretti böyle hareketleri 3 saat okulda durup pilav taşıyıp eZiyet çekmeyin.
"Prof" gibi düşünüp hareket ederse "Prof" olabilir bana göre. Herkesin kendi çabası ve uğraşı, kestirip atmaya kimsenin hakkı yok. Arkadaşımız her gün bu işe vaktini ayırıyorsa, bundan alacağı verimi optimum düzeye çekmeyi istemek en büyük hakkıdır.Okul kaç saat sürüyor prof gibi hareketler yapmayın arkadaşlar. Sabahçı olan birisi öğlende gelir evine sabah kahvaltı eder çıkar okulda da bi kücük süt içersin öğlen olur zaten ee öğlenci de aynı şekil öğlen ye 3-4 süt fındık fıstık akşam olur haftada 1 gün etüt tarZı oluyordu onda da yarım ekmek döner yer günü kapatırsın korkmayı siZe kim öğretti böyle hareketleri 3 saat okulda durup pilav taşıyıp eZiyet çekmeyin.
Çabuk sıkılırsın prof düşünen adamın cevresi cebinde parası olur yeni nesilden bişe olmaz diyorum ki eziyet çekme yani kendini prof gibi yapma gerek yok senin kalıbın belli görüntün boş 3 saat okulda duruyor tavuk götürüyor hey allahım"Prof" gibi düşünüp hareket ederse "Prof" olabilir bana göre. Herkesin kendi çabası ve uğraşı, kestirip atmaya kimsenin hakkı yok. Arkadaşımız her gün bu işe vaktini ayırıyorsa, bundan alacağı verimi optimum düzeye çekmeyi istemek en büyük hakkıdır.
Saygılar.