Okulda yiyebilceğim şeyler?

çok gerekli bi konu. ben okul başlayınca pilav ve tavuk göğsünü bir kaba koyup götürmeyi düşünüyorum. ara öğünlerde ise çerez yemeyi planlıyorum

Okul kaç saat sürüyor prof gibi hareketler yapmayın arkadaşlar. Sabahçı olan birisi öğlende gelir evine sabah kahvaltı eder çıkar okulda da bi kücük süt içersin öğlen olur zaten ee öğlenci de aynı şekil öğlen ye 3-4 süt fındık fıstık akşam olur haftada 1 gün etüt tarZı oluyordu onda da yarım ekmek döner yer günü kapatırsın korkmayı siZe kim öğretti böyle hareketleri 3 saat okulda durup pilav taşıyıp eZiyet çekmeyin.

Okul kaç saat sürüyor prof gibi hareketler yapmayın arkadaşlar. Sabahçı olan birisi öğlende gelir evine sabah kahvaltı eder çıkar okulda da bi kücük süt içersin öğlen olur zaten ee öğlenci de aynı şekil öğlen ye 3-4 süt fındık fıstık akşam olur haftada 1 gün etüt tarZı oluyordu onda da yarım ekmek döner yer günü kapatırsın korkmayı siZe kim öğretti böyle hareketleri 3 saat okulda durup pilav taşıyıp eZiyet çekmeyin.
ben lisedeyim sabah 8 akşam 3 ona ne yapıcaz :D

"Prof" gibi düşünüp hareket ederse "Prof" olabilir bana göre. Herkesin kendi çabası ve uğraşı, kestirip atmaya kimsenin hakkı yok. Arkadaşımız her gün bu işe vaktini ayırıyorsa, bundan alacağı verimi optimum düzeye çekmeyi istemek en büyük hakkıdır.
Saygılar.

"Prof" gibi düşünüp hareket ederse "Prof" olabilir bana göre. Herkesin kendi çabası ve uğraşı, kestirip atmaya kimsenin hakkı yok. Arkadaşımız her gün bu işe vaktini ayırıyorsa, bundan alacağı verimi optimum düzeye çekmeyi istemek en büyük hakkıdır.
Saygılar.
Çabuk sıkılırsın prof düşünen adamın cevresi cebinde parası olur yeni nesilden bişe olmaz diyorum ki eziyet çekme yani kendini prof gibi yapma gerek yok senin kalıbın belli görüntün boş 3 saat okulda duruyor tavuk götürüyor hey allahım

Buğday ekmeğinden sandiviç yapıp götürülebilir içine dana janbon domates fln streç naylonla dağılmaması için sarılır yanına süt olabilir

31 martta yazmisim 66 kgyim söyle söyle yapiyorum diye ahahah simdi 74 kgyim ve subatta basladıgımda 59 kgydim.Yani demem o ki coollugu falan düşünmeyin ben 2.tenefüste elma cikartip yiyorum 4.tenefüste pilav tavuk falan o gün ne getirdiysem onu yiyorum insanları kafanıza takmayin

Ben bir kaba koyup götürüyordum, ton balığı filan götürüyordum kızlar filan yeme artık kokuyor filan diyolardı hehe diyip geçiyordum :D

Back
Yukarı