Olcum Sonuclari..Acil yardima ihtiyacim var

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Gzm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Gzm

Yeni Üye
Bugun yaptirdigim olcum sonuclari asagida beslenmem ile ilgili yardima ihtiyacim varr..
Gecen olcumden beri 800 gr yag ve 1.2 kg kas kaybetmisim. Kas kaybetmeden yag yakmak icin ne yapabilirim?? Bu arada 1.5 aydir gunde 3000 mg CLA ve 2 haftadir gunde 2 tablet oxyelite kullaniyorum. Onerilerinizi bekliyorum.
Boy 172
Kilo 57.6

BMİ 19.5
Lean body mass 43.8
Soft lean mass 40.4
Skeletal muscle mass 15.3
Total body water 31.5
Protein 8.9
Mineral 3.4
Body fat 14
Percent body fat 24

Garip

Hem kimse kimseye yardim edip fikirlerini paylasmaya tenezzul etmiyor hem de deniyor ki bayan uyeler forumdan cok cabuk bikiyor. Durum boyleyken bikar tabi..

Beslenmenizin yanı sıra yaptığınız antrenman programınızı paylaşırsanız daha çabuk yardım alabilirsiniz.

Programim
1) Glute 25k. 2*25
2) Sumo Squat 2*10
Walling lunges 2*20
3) Hip Abduction/Adduction 25k 2*25
4) Crunch 2*30
5) Leg Raise 2*25
6) High Row 12.5k drop set
7) Fly 11,5k 2*25
8) Seated Shoulder Press 2k 2*20
9) Lat Delt Raise 2k 2*20
10)Overhead Arm Extension 4k 4*15
11) One Arm OH Triceps Ext. 2k 2*15
Tamamladıktan sonra da 60 dk kardio yapıyorum haftada 4 gun..

Beslenmem ise acikcasi bilincsiz az kalori aliyorum fakat vucuduma faydasi dokunacak besin tipleri olmuyor genelde

Mesela bugün ne yediniz? Bunu yazarsanız daha iyi olabilir. Beslenme çok öenmli çünkü. Birde oxyelite kullandığım dönem ciddi kas kaybı yaşamıştım bende

Antrenmanınız da bir bayana göre uygun. O zaman tek sorun beslenme düzeninizin olmamasından kaynaklanıyor. Tabi ki kullandığınız supplementte buna etki gösterebilir. Beslenme bölümünde neler yemeniz gerektiğini görebilirsiniz. Normalde sık sık ama az yemenizi tavsiye ederim yani günde 6 öğün filan. Eğer hazır gıdalar tüketiyorsanız onların yerine daha sağlıklı beslenmeye yönelin. Protein ağırlıklı beslenmenizi tavsiye ederim. Ki forumda başka konularda protein karbo. değerinin ne kadar olması gerektiğini görebilirsiniz. Ona göre kendinize bir beslenme programı düzenleyebilirsiniz.

Sabah
1 haslanmis yumurta beyazi
1dilim peynir
1dilim tam tahilli ekmek
Domates
Salatalik

Ara ogun
Elma

Ogle
Patates puresi
Tavuk izgara

Ara ogun
Badem

Aksam
Salata
Taze fasulye

Bu arada gunluk 2.5lt su ve ciddi bir kahve tuketimim var

Oxy Elite kullanırken kahve tüketimine dikkat etmekte fayda var. Bakınca protein alımını artırabilirsiniz ama kısa sürede kilo verincede kas kaybı normal

Acikcasi oxyelite in kendi adima herhangi bir faydasi oldugunu dusunmuyorum ki vucudum cok cabuk tolere etti ne yan etki ne enerji vs. Bunun disinda protein tozu kullanmamda herhangi bir sorun olurmu acaba hani fazlasi yag olarak depolanir gibi bir durum?

Sabah
1 haslanmis yumurta beyazi
1dilim peynir
1dilim tam tahilli ekmek
Domates
Salatalik

Ara ogun
Elma

Ogle
Patates puresi
Tavuk izgara

Ara ogun
Badem

Aksam
Salata
Taze fasulye

Bu arada gunluk 2.5lt su ve ciddi bir kahve tuketimim var

kahve vücuttan su atar ki fitness yapıyorsanız terle beraber atılan su baya bi fazladır 3 3.5 lt ye çıkartmaya çalışın veya kahveyi azaltın. 1 yumurta beyazı değilde 1 tam 1 beyaz veya sadece 1 tam olarak tüketin. Gün içerisinde az yiyorsunuz gibime geldi ara öğünlere yoğurt gibi şeyler ekleyin düşük GI lı bol lifli beslenmeye dikkat edin

iyi forumlar

Back
Yukarı