Olduğumuz yerde koşarak kilo verebilirmiyiz?

sagopat6167

Yeni Üye
Arkadaşlar şimdi benim aklıma takılan bir sorun var kilo vermek için illa koşmak yani bir yolu ilerlemekmi gerekiyor yoksa olduğumuz yerde koşma hareketini yaparakta kilo verebilirmiyiz acaba yardımcı olursanız sevinirim?

evet hareket edicek ama olduğumuz yerden ?

ne gerek varkı kac dk oyle yapabılceksın 4 0dk yapıcaksan yap ama kosmak daha mantıklı kosunca tum vucut calısır

doğru düzgün kalori yakamazsın dostum. 40 dk koşarken yaktığını bununla 90 dk de anca yakarsın.

kaldı ki onlar da yağ olmaz

tabii ki olabilir bu oldugun yerde nasıl kostuguna baglı

Bildigimiz anlamda kosmak, ayni zamanda yer cekimine ve surtunme ile olusan dirence karsi gelmek oldugu icin, oldugun yerde kosar hareket yapmanin cok fazla yarari olmayacaktir.
Ayrica acik havada kosmanin, oksijen miktari ve harcanan kalori acisindan, iceride kosmaktan daha yararli oldugunu dusunursek, kosar gibi yapmak cok akillica bir tercih olmaz.

Evdeyim ama kalori harcamak istiyorum derseniz, internette "Burpees" olarak aratin. Sinavli ve ziplamali 10 tane burpee yapmak bile cok zordur. Kisitli surede gayette yag yaktirir.

Bildigimiz anlamda kosmak, ayni zamanda yer cekimine ve surtunme ile olusan dirence karsi gelmek oldugu icin, oldugun yerde kosar hareket yapmanin cok fazla yarari olmayacaktir.
Ayrica acik havada kosmanin, oksijen miktari ve harcanan kalori acisindan, iceride kosmaktan daha yararli oldugunu dusunursek, kosar gibi yapmak cok akillica bir tercih olmaz.

Evdeyim ama kalori harcamak istiyorum derseniz, internette "Burpees" olarak aratin. Sinavli ve ziplamali 10 tane burpee yapmak bile cok zordur. Kisitli surede gayette yag yaktirir.
dostum dedigin doğrumu gercekten burpee baktım kosma kadar yağ yakabiliyormu ?

dostum dedigin doğrumu gercekten burpee baktım kosma kadar yağ yakabiliyormu ?

Klasik Burpee saatte 600 Kalori yaktiriyor.
http://wiki.answers.com/Q/How_many_calories_do_you_burn_with_burpees

Kosu degerleri ise asagida :
http://www.runnersworld.co.uk/weight-loss/how-many-calories-do-you-burn/259.html

Gorulen tam olarak ayni miktarda yakmiyorsa da, iyi bir alternatif olabilir. Ayrica klasik burpee'ye sinav eklenince bence degerleri daha iyi olacaktir.

2sindede kilo verilebilir.kilo vermek yağ yakmak vücut ısısı ile olur.Koşarkende ısınısınız duruduğunuz yerdede ısınırsınız fark etmez.

Fakat koşmak daha iyidir.Hem bacak kasları hemde vücudun kombinasyonu açısından iyidir.Sonuç olarak koşarken belli bir hızı korumalısınız ve yer eğimlerine göre ivmeniz sürekli değişir bu yüzden koşmak daha iyi bir yol.

estetik fenomenin söylediği sistemi çok hoş ama keske herkesin evinde trambolin koyucak veya kullanabilcek bir yer olsa :(

Back
Yukarı