OLIMP L-CARNITINE 3000 EXTREME SHOT™ 20 AMP(3000 mg

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan brhmcr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Urun sizce nasil?

• Basarili

Votes: 34 56,7%
  • Orta karar

Votes: 19 31,7%
  • Basarisiz

Votes: 7 11,7%

• Total voters
    60
Arkadaşlar bende almayı düşünüorum ama multipover likit ile bunu arasında kaldım olimp daha yeni tanıdığım bi marka sizce hangisini tercih etmeliyim ver bir dier konuda birkerette 3000 mg karnıtın fazla gelemesin vücuda.

İki ürünü de kullandım. Hatta Olimp. ten bir paket daha aldım. Multipower'dan cidden daha üstün. Yani benim aldığım verim bu yöndeydi. Fazlalık kısmına gelirse de nasıl bir fazlalığı olmasını bekliyorsunuz acaba ?

olimp gerçekten güzel marka f/p açısından guzel bi marka gainer'ını kullanalı 2 hafta oldu ve şimdiden 2 kilo aldım tadı ve karısımıda harika

İki ürünü de kullandım. Hatta Olimp. ten bir paket daha aldım. Multipower'dan cidden daha üstün. Yani benim aldığım verim bu yöndeydi. Fazlalık kısmına gelirse de nasıl bir fazlalığı olmasını bekliyorsunuz acaba ?
Demek istediğim günlük 3000 mg fazla olmasın dierlerine göre falz bunun alım sınırı yokumu

olimp l-carnitine 3000 extreme shot Kullanım şekli ?

1 ampulde 3000 mg L-Carnitine içererek Avrupa pazarının en yüksek dozu olan ve B6 vitamini ile zenginleştirilmiş eşsiz diet desteği…Yeni nesil ‘’ Liquid Technology ‘’ sistemi sayesinde daha yüksek bir kaliteye sahip olur ve içeriğindeki etken maddeler daha iyi sonuç verir.
25 ml’lik ufak ampul, kullanım kolaylığı sağlar ve her zaman her yerde kullanılabilir.

Merhaba dün aldım (13.02.2013) kullanım seklinde Yemekten veya spordan yarım saat önce yazıyor. Peki;

Eğer o gün spor yapmayacaksam yinede almalımıyım yemekten önce ? Yağları yakarmı acaba yinede ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dün aldım (13.02.2013) kullanım seklinde Yemekten veya spordan yarım saat önce yazıyor. Peki;

Eğer o gün spor yapmayacaksam yinede almalımıyım yemekten önce ? Yağları yakarmı acaba yinede ?

Spor yapmayacaksanız almanıza gerek yok.

Bu arada diğer mesajı yeni gördüm. Diğer markalarda yeni versiyonlarda mg. arttırmaya başladılar. Ben bir zararını görmedim. Göreni de duymadım. Ama kesin olarakta konuşamam.

Spor yapmayacaksanız almanıza gerek yok.

Bu arada diğer mesajı yeni gördüm. Diğer markalarda yeni versiyonlarda mg. arttırmaya başladılar. Ben bir zararını görmedim. Göreni de duymadım. Ama kesin olarakta konuşamam.

Hocam urun hakkindaki yorumlariniz nedir suanda ? Normal kosuda nabzim 180leri goruyor. Caprinti yapar mi sikinti yasamayalim sonra :) yag yakimi nasil oldu ? Zayiflayabildiniz mi ?

Ben olimpin kullandığım her ürününden hem tat hem performans hem fiyat olarak çok memnunum..Tavsiye ederim özellikle creatinini :)

yag yakici olimp 3000 mg

Bu urunu aldim 5 tup kullandim 110 kiloyum belirgin bir fark goremedim nedenini merak ediyorum.yardimci olursaniz sevinirim.

Sırf ürün hakkında yazmak için üyelik açtım , ürün gerçekten çok iyi oturduğum yerde boncuk boncuk terliyorum.Spor salonunda program bittikten 5-10 dakika sonra tekrardan enerjiyi topluyor.Almanızı tavsiye ederim.

Arkadaşlar yaşım 16 kilom 80.10 kilo fazlalığım var.Benim sıkıntılı bölgem göbek kısmım.Sarkık bir biçimde ve iğrenç duruyor yani yağ torbası!! Yağ yakıcı bir ürün istiyorum da bu ürün yaşıma uygun mudur yada bana göre daha iyi olabilecek bir ürün var ise tavsiye verebilir misiniz? Bu arada 8 kick box yaptım 2 aydırda fitness yapıyorum.Bir türlü göbek bölümümü halledemedim.

Yarışmaya hazırlanan bir arkadaşım kullandı çok memnun kaldı.Deli gibi terletiyor.

arkadaşlar kilomdan memnunum fakat bel bölgemde yağlanma var bu ürünü kilo vermeden bel bölgesinde yağ yakımı için kullanmak doğru olur mu bir etkisini görebilir miyim

arkadaşlar kilomdan memnunum fakat bel bölgemde yağlanma var bu ürünü kilo vermeden bel bölgesinde yağ yakımı için kullanmak doğru olur mu bir etkisini görebilir miyim

Bölgesel yağ yakamazsın o nedenle bu ürünü kullanman birşey yaramaz.

yaşım 36 82 kg 180 cm belim 96 yan yağlarım var .. bu ürünü 110 tl ye aldım tavsiye üzerine şimdilik 1. gunum cardio yaptım gelişmeleri yazıcam spordan once yarım tup kullanıyorum sadece amacım az da olsa şu yağlardan kurtulmak..

Arkadaslar Olimp mi yoksa Power System mi 2 Side benzer ürünler fakat power system olimpten biraz daha hesaplı suan. Karsılastıranlar daha önce bu 2 ürünü kullananlar bana cok geçmeden cevap verebilirler mi bi seçim yapıp başmamam gerekiyor.. Şimdiden Tesekkurler..

Back
Yukarı