Olmadı...

Iyi aksamlar. Temmuzda baslayip ekimde 2 hafta ara verip 1 ay daha devam ettim. Yaklasik 5 ay gittim salona. Ilk basladigimda 3 ay araliksiz ve hevesli bir sekilde spora devam ettim ve antrenorun verdigi programa uydum. Bana soyledigi karbonhidrati azalt protein arttir aksam 8 den sonra yemek yeme dedi. Gunden gune kilo verdim basladigimda 86 kg dım su anda 78 kg'a kadar dustum. Basta yaglar eriyor diye sevinirken sonradan hacim alamadigimi fark ettim. Kollarimda 1cm lik degisimden baska bir degisiklik olmadi. Memnun oldugum tek bolge sirt bolgemdi. Diger bolgeler ise hacim alamadim ve git gide sogudum ve 1.5 aydir devam etmiyorum. Yemek olarak sabah 3 yumurta ve yulaf ezmesi sütle beraber yiyordum. Oglen spordan sonra tavuk gogsu ve pilav. Aksam da evde ne varsa dengeli bir sekilde yiyordum. Yag oranimin azaldigi gozle goruluyordu ve bundan memnundum fakat kollarim olsun omuzlar olsun genislemedi, bunlar beni yildirdi ve biraktim. Karamsarliga kapilma diyenleriniz olucak fakat mesele bi degil nerede yanlis yapiyorum genetik mi sikintili sorun ne yardimci olursaniz sevinirim. Bu arada yasim 19, 188cm, kollarim 31 cm.

Uzun boylu insanlarda kas yapımı daha zor olabiliyor bu da kas liflerinin uzunluğundan kaynaklı ama görsel olarak kısa boylu birinden kat kat daha iyi görünebilirsin kendi vücudunu en iyi sen bilirsin hangi hareketlerin programın etki yarattığını hissederek kendine bir sistem oluşturup tekrar denemeni tavsiye ederim.
Olmaz diye bir şey yok ;)

Aldığın kaloriyi arttırarak devam etmeni öneririm. Body building'in yanına bir de yüzme ekleyebilirsin. Bu spor biraz da süreklilik işi, sadece sonuç odaklı çalışma daha çok yaşam tarzın haline getir derim :)

Back
Yukarı