olympia öncesi proların son halleri

kaotik

Üye
56uty.jpg
m93s5t.jpg
90oher.jpg
wkimxh.jpg
2iih8v9.jpg
j63a0n.jpg
vebr50.jpg
5age1s.jpg
DSC_1005_YTYIWRGEII.jpg
DSC_1007_KDEZLVZEDO.jpg
DSC_1010_VMTGEHSFMR.jpg
DSC_1013_WBDRKLFHZO.jpg
DSC_1015_SXOFZXMZEF.jpg
DSC_1014_SXPNHKJOSV.jpg
DSC_1016_PXRFUHECQB.jpg
DSC_1018_YYIHHUTRCB.jpg
DSC_1019_OVJQTZYXBD.jpg
DSC_1020_AMOCSOQRHO.jpg
DSC_1021_UYJETMQPBT.jpg
DSC_1022_CWMKCJQMJX.jpg
DSC_1023_LYKVLJIQDX.jpg
DSC_1026_NOWBBZNIWP.jpg
DSC_1027_SARXTAHWZA.jpg
DSC_1028_NIIUTQCZRR.jpg
DSC_1029_DPKHUSSWXD.jpg
DSC_1034_WPTJXUGNBT.jpg
DSC_1037_ICQPQWPVDW.jpg
DSC_1038_NQHHQQWDDV.jpg
DSC_1040_LPVTFSBSCI.jpg
DSC_1041_VIGJIJLDDK.jpg
DSC_1044_ISUSBHZFGL.jpg
DSC_1045_CCIUQVQBVB.jpg
DSC_1057_QBYJNURXZO.jpg
DSC_1061_AGBXPIECET.jpg
DSC_1078_LGBLAFZSNS.jpg
DSC_1072_KRAUENRISI.jpg
DSC_1074_TVXJGGMWOU.jpg
DSC_1079_LUDXKQMRDM.jpg
DSC_1079_LUDXKQMRDM.jpg
DSC_1099_TUTRFQAGNR.jpg

Son düzenleme:
Coleman bu halıyle katılacak degıl salmıs kendını baksanıza..Orada konuk olarak pozlamaya katılmıs galıba..

coleman ın artık protokol de fln ön koltuklarda biyerde oturması lazım artık yeri kesinlikle podyum deyil bu kadar saygınlık kazanmışken bişeyleri fazla zorlamamak lazım

Ronnie Coleman egosunu bir kenara bırakıp bu sektöre adını altın harflerle yazdırdıgını unutmamalı ve kontröllü bir şekilde ufalmalı yaşı büyük diye biliyorum sonuçta bunlarda insan ve kalplerini ve vucutlarını maksimumda zorluyorlar bence belli bir yaşta normal insan konumlarına geri dönülse hem görsel olarak hemde saglık açısından yararlı olacak.

Dennis Wolf çatlakları çok dikkatimi çekti kanat ve bel bölümünde feci çatlaklar varmış yinede off sezonunda en kötü görünmeyen nadir bodycilerden olmalı.

Ronnie Coleman egosunu bir kenara bırakıp bu sektöre adını altın harflerle yazdırdıgını unutmamalı ve kontröllü bir şekilde ufalmalı yaşı büyük diye biliyorum sonuçta bunlarda insan ve kalplerini ve vucutlarını maksimumda zorluyorlar bence belli bir yaşta normal insan konumlarına geri dönülse hem görsel olarak hemde saglık açısından yararlı olacak.

Dennis Wolf çatlakları çok dikkatimi çekti kanat ve bel bölümünde feci çatlaklar varmış yinede off sezonunda en kötü görünmeyen nadir bodycilerden olmalı.

Bence ufalmaz ufalamaz. 8 kez mr olympia olan birisi için küçülmek son derece psikolojik çöküntüye neden olur. Bence bu şekilde devam edip ölsün :D

Ronnie coleman ne olmuş öle ya adamda omuz başları yok olmuş neredeyse diğer yerlere göre hele o bel iyice uçmuş. Belki diğerlerine nazaran daha fazla bulk olduğu içindir fakat herif artık yarışmamalı çünkü sahnede resmen çirkinlik abidesi gibi duruyor diğerlerinin yanında. Phill healt süper bence diğerlerinden daha iyi gibi duruyor Dexter de öle

Jay Cutler bu sene sanırım geçen seneye oranla daha define çıkıcak gibi belki Mr.Olympia olabilir ama Kai Green ve Phil Heath çok zorlayacak onu :)

phill healt gümbür gümbür geliyor.adam bi senede ne kadar bi kütle koymus vücudunun üzerine sasilacak sey..rony tam bir rezil duruma düser yarisirsa.artik gögsüyle göbegi ayni hizada adamin

Dennis Wolf'un çok yaşlı hayranı var anlaşılan.

ronnie coleman'da vietnam sendromu var sanırım..birden unutulmak istemiyor :)

phil heath'de inanılmaz bir genetik potansiyel var..hayretle izliyorum..

Ronnie yarısmayı bıraktı zaten..Bu sporu bıraktı..Sadece bsn ıle sponsorluk anlasması yuzunden gecen seneye kadar fılan formunu koruyordu bu sene onuda bırakmıs..Ve dedıgım gıbı konuk olarak cıkmıs bence pozlamaya..;)

Ve benim favorim phil heat..En ıyısı o suan..

adamin resmen her yeri kalemle cizilmis gibi.bu sene cok sansi var diye düsünüyorum kai gree nin

Eklentiler

• kai02.jpg
    kai02.jpg
    31,6 KB · Görüntüleme: 478
Back
Yukarı