Omurilikten tümör aldırmak ve elveda VG

Bu zamana kadar bazen aralıklarla bazen ise aksatmadan hayatımın merkezine oturttuğum vücut geliştirmeye veda ediyorum...

1 ay kadar önce omuriliğim de tümör olduğunu öğrendim ve ameliyata girdim.Ameliyat başarılı geçti çok şükür ama 2 adet omurumun arka taraftaki çıkıntılı kısmı da kesilerek alındı.

Doktorum ilk yıl için yüzme hariç tüm sporları yasakladı vücut geliştirmeye de tamamen yasak koydu.

Yüzme den bile korkuyorum şu an, aranızda benzer bi durum başına gelen arkadaşlar varsa tavsiyelerine şiddetle ihtiyacım var.

şimdiden çok teşekkürler..

cok cok gecmıs olsun bnce en dogrusu tavsıyeden cok boyle bır durumda doktorun tavsıyesıne uymaktır :) tekrardan gecmıs olsun

...Doktorum ilk yıl için yüzme hariç tüm sporları yasakladı vücut geliştirmeye de tamamen yasak koydu...

Geçmiş olsun.
Elbette ki böyle bir ameliyattan sonra spor düşünülemez ancak yüzmek farklı bir durumdur. Vücut için "basınç" etkisi yaratmaz. Yüzmek sizin için bir şanstır. Değerlendirin...

allah şifa versin. en yakın zamanda spora dönersin umarım :)

o korku durumunda tamamen yaşadığın stresle ilgili.Bence olumlu düşünmeyi dene. ;)

temennileriniz için çok teşekkür ederim şimdiye kadar adam akıllı ateşli hastalık bile geçirmemiştim.Birden ağır geldi çökertti psikolojiyi zamanla aşarım umarım bir sene boyunca koşmam bile yasak öbür yandan gelsin karabasanlar...Allah kimseye göstermesin son bir ayda yaşadıklarımı...

Back
Yukarı