Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
omuz çalışma derim, omuzdan uygulayacağın baskı boy gelişimine yardımcı olan kıkırdaklar arasındaki boşluğu kapatıp büyümeni durduracaktır halterciler neden kısa sanıyorsun
4/3 çalışma demiş Benimde aklıma takıldı :S Bilgili hocalarım buraya yorum yazarsa iyi olur Benim yaş 14 boy 1.68 basketbol oynuyorum ve boyumun uzaması gerek Sizce zararlımı ?
Dedigim gibi daha bilgili ustadlarım daha saglıklı yorumlar yapacaklardır . Ben bunu kendi hocama dayanarak soyluyorum . Genel olarak boyunun uzamasını isteyenlere lateral - esnetici hareketler uygulatıyordu , bu edindiğim bilgiyi paylaşmak istedim
Bodybuilding enine büyüme sporudur , omuz calışma bacak calışma onu etme buna girme bence o zaman hiç bb işine girme. Basketbol yada yüzme ile ilgilen. Boy uzamasından korkuyorsan bb yapmamanı öneririm.
Şunuda söyliym vücut geliştirme sporu yapan insanın spor yapmayan insanlara göre daha fazla gh hormonu salgılanır buda büyümemizde etkilidir. Salonumuzda 15 yaşında spora başlıyan bir arkadaş 3 yılda 20cm boy atmıştı 1.60 50kg idi şuan 1.80 ve 75kg [kür yapmadı doğru dürüst supplement bile kullanmadı beslenmesini harfi harfine yaptı sadece ]