omuzagritan
Üye
Merhaba dostlarım 2 yıl önce sporu bıraktım ve 2 hafta önce yeniden başladım.Bırakmadan 2 ay önce omuz sırta press hareketinde bu omuz ağrısıyla tanıştım formumda gayet iyiydi o zamanlar ağrıdan sonra dahada gelişemedim spordan soğudum ve bıraktım.Bu sene bi gazla tekrar başladım ilk gün ve 2. gün sıkıntı yoktu fakat 3. antrenman günü bu omuz ağrısını tamamen unutmuşken makinada tekrar bu ağrı baş gösterdi gine sol omuz aynı ağrı.Biraz üstüne gittim göğüsü hissetmiyordum artık tamamen omuz çalışıyordum hocama söyledim omuz hareketlerinde 5 tekrar fazla yap vs dedi.Bidaha geldiğimde gine vardı esnetmeleri yaptım rotator egzersizleri yaptım fakat nafile arkadaşlar bu ağrı bana hiçbir şey çalıştırmıyor siz siz olun enseye press vs salak hareketleri denemeyin lütfen yardımcı olun.
İnternette bulduklarım:
-distal clavicle edema
-tendinit iltihabı
-güçsüz omuz(bu olacağını sanmıyorum bi anda çıktı bu ağrı hareketin ilk setin 7. tekrarlarında başlıyor ve antrenman boyu devam ediyor omuz gerektiren hareketlerde)
İnternette bulduklarım:
-distal clavicle edema
-tendinit iltihabı
-güçsüz omuz(bu olacağını sanmıyorum bi anda çıktı bu ağrı hareketin ilk setin 7. tekrarlarında başlıyor ve antrenman boyu devam ediyor omuz gerektiren hareketlerde)