Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Anladım abi. Tarif ettiğiniz vücutlar bana dwayne johnson ve vin diesel i anımsattı. İri kaslı adamlar ama karın kasları pek yokhedefimde belli bir vücutçu örneği yok - ancak tüm kasların belirgin olduğu trapez ve omuz geniş bel ince karın tam görünümlü olsun istiyorum.gögüste bir v tipi olsun istiyorum. örneğin arnold ancak karın kaslarını beğenmiyorum belki sen kimsin diyeceksiniz ama ben öyle düşünüyorum. jay gibi yada phil gibi bir vücutta ağır kaçar orta halli tam kasların görülüğü bir vücut istiyorum açıkçası. hedefime ulaşamasamda bir hedefim var tabi.
Anladım abi. Tarif ettiğiniz vücutlar bana dwayne johnson ve vin diesel i anımsattı. İri kaslı adamlar ama karın kasları pek yok![]()
vin dieselin berbat bir vucudu var bana kalırsa göğüsleri yağ gibi görünüyor tek beğendiğim yanı adonis bölgesi ama dwayne john iyidir![]()
vin dieselin berbat bir vucudu var bana kalırsa göğüsleri yağ gibi görünüyor tek beğendiğim yanı adonis bölgesi ama dwayne john iyidir![]()
dwayne john un vücudunu beğenmiyoruz![]()