• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

omuz antremanım bitti 2 foto çektim bakalım ne dersiniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan varokav
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

varokav

Üye
resimler.) yorum bekler

2012-10-08-923_1%5B1%5D.jpg

2012-10-08-922_1%5B1%5D.jpg

2012-10-08-920_1%5B1%5D.jpg

2012-10-08-909_1%5B1%5D.jpg

2012-10-08-906_1%5B1%5D.jpg

2012-10-08-903_1%5B1%5D.jpg

güzel kesilmiş abi omuzların ve farkettimde yağ oranını atmaya başlamışsın eskiden yağlıydın şimdi azalmış

Tebrikler. Abi birşey sormak istiyorum. Hedefin nasıl bir vücut acaba ?

hedefimde belli bir vücutçu örneği yok - ancak tüm kasların belirgin olduğu trapez ve omuz geniş bel ince karın tam görünümlü olsun istiyorum.gögüste bir v tipi olsun istiyorum. örneğin arnold ancak karın kaslarını beğenmiyorum belki sen kimsin diyeceksiniz ama ben öyle düşünüyorum. jay gibi yada phil gibi bir vücutta ağır kaçar orta halli tam kasların görülüğü bir vücut istiyorum açıkçası. hedefime ulaşamasamda bir hedefim var tabi.

hedefimde belli bir vücutçu örneği yok - ancak tüm kasların belirgin olduğu trapez ve omuz geniş bel ince karın tam görünümlü olsun istiyorum.gögüste bir v tipi olsun istiyorum. örneğin arnold ancak karın kaslarını beğenmiyorum belki sen kimsin diyeceksiniz ama ben öyle düşünüyorum. jay gibi yada phil gibi bir vücutta ağır kaçar orta halli tam kasların görülüğü bir vücut istiyorum açıkçası. hedefime ulaşamasamda bir hedefim var tabi.
Anladım abi. Tarif ettiğiniz vücutlar bana dwayne johnson ve vin diesel i anımsattı. İri kaslı adamlar ama karın kasları pek yok :)

Anladım abi. Tarif ettiğiniz vücutlar bana dwayne johnson ve vin diesel i anımsattı. İri kaslı adamlar ama karın kasları pek yok :)

vin dieselin berbat bir vucudu var bana kalırsa göğüsleri yağ gibi görünüyor tek beğendiğim yanı adonis bölgesi ama dwayne john iyidir :)

vin dieselin berbat bir vucudu var bana kalırsa göğüsleri yağ gibi görünüyor tek beğendiğim yanı adonis bölgesi ama dwayne john iyidir :)

Hah :) berbat bir vucudu mu var? çok abartılı bir vucudu yok ama berbat demek çok çok çok yanlış. adamın yaşını da göz önüne al bi, 45 yaşında kendisi ve boyuda kısa değil 185 falandı sanırım

güzel olmus abı helal olsun azmıne valla kalan yaglarıda yakınca super olur bence:)

dwayne john un vücudunu beğenmiyoruz :)

dwayne johnson yada vin diesel tamam siz beğenmeyin arkadaşlar tüm dünyadaki yönetmenler beğeniyor ve bir ton para teklif edip filmlerinde oynatmaya calısıyor ve oynadığı tüm filmler gişe rekoru kırıyor varın siz beğenmeyin. vin diesel 185 dwayne johnson ise 190 + o boya vücut yapmak kolay değil ki yaşları 40+ ve ikiside idol olabilcek kütleye sahipler.

5. foto çok hoş :)

bence bundan sonra sadece yağları eritsen bile içinden bir çok kişinin hayali olan bir brad pitt (fight clup) vücudu çıkar :) ama tabi anladığım kadarıyla daha iri olmak istiyorsun, bu gidişle o da fazla uzun sürmez gibi

Kas kütlen çok iyi, bunu korusan ve en azından 10 kilo verebilsen, ideal bir vücut yapacan bu seviyede. P90x programını bir incele. Senin için ideal. Youtube de araştır. Bir torrent programı ile videolarını indirebilirsin. Ben çok denedim en fazla 10 gün yapabiliyorum. 90 gün yapabilirsen tığ gibi olursun. Benden önermesi.

Omuzlar demir gibi olmuş tebrik ederim öncekine göre yapğ yakimin artmiş hatlar ortaya çikmaya başlamiş evde çalişip bunlari başarman takdire şayan

p90x biraz ağır gelebilir eğer yağ yakmak amaçsa iyi bir kardiyoyla 3-4 ayda halleder

Back
Yukarı